Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan álljak bosszút az exemen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan álljak bosszút az exemen?

Figyelt kérdés

Tudom, most sokan jönni fognak azzal, hogy ne tegyem, gyerekes stb. de erre nem vagyok kíváncsi, kérem csak az válaszoljon akinek értelmes ötlete van.

Az exem nagyon sok rosszat megtett velem, ami a kapcsolat végén derültek ki. Ezenkívül, nagyon sokszor megalázott és semmibe nézett amivel elérte hogy teljesen összetörjek a szakítás után. Nem azért, mert szétmentünk, hanem azért mert tönkretette az egész életem. Most viszont boldog és új barátnője van, úgy hogy pár hete még nekem írkált, hogy béküljünk ki. Tudom, nem szép dolog a bosszúállás de egyszerűen nem tudok nyugodni úgy, hogy ő boldog amíg az én életem tönkretette.

2021. nov. 2. 10:49
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam továbblépni, de nem nyugszik egyszerűen a lelkem addig amíg nem okozok neki én is fájdalmat. Szóval kérem a kötekedők helyett inkább olyanok írjanak akik tényleg tudnának segíteni :)
2021. nov. 2. 11:05
 12/35 anonim ***** válasza:
100%

#9 Ha nárcisztikus, ha nem, már a múltad része. Elképzelhetetlennek tartom, hogy eljársz szakemberhez, aki mocskolja az exedet ahelyett, hogy a továbblépésre, a saját életed építésére, gyógyulásra ösztönözne, mint minden valamirevaló pszichológus.

Jól írja a tizes, a saját sírodat ásod ezzel a bosszúszomjjal.

2021. nov. 2. 11:06
 13/35 anonim ***** válasza:
83%

#11 De baszki akkor veled is valami súlyos gond van! Normális, ép lelkű ember nem akar bosszútállni az exein.

Nem az anyádat ölte meg. Nem a karodat vágta le. Boldogtalan párkapcsolatban éltél vele, ez a bűne.

Normális, ép lelkű ember NEM AKAR BOSSZÚTÁLLNI az exén! (csak a nyomaték kedvéért)

Ha tényleg voltál pszichológusnál, akkor javaslom, hogy menj vissza és beszélj neki a bosszúszomjadról. Ez a megoldás, nem a bosszúállás. Saját magad gyilkosa leszel, ha így folytatod.

2021. nov. 2. 11:08
 14/35 anonim ***** válasza:
100%
Hány évig voltál vele? Az elején nem láttad, hogy problémás? Írtad hogy sokszor megalázott, már akkor ott kellett volna hagyni.
2021. nov. 2. 11:10
 15/35 anonim ***** válasza:
100%

Ne foglalkozz vele. Úgysem teszed tönkre, bármit is tennél.

Nekem is volt ilyen exem. Lelkileg teljesen tönkrementem, az önbizalmam a föld alá került a kapcsolatunk alatt, semmi nem volt jó neki amit csináltam. Csak magamnak köszönhetem, hogy hagytam. Mikor szakítottam vele, megkereste az összes barátnőmet, próbált ártani nekem. Úgy voltam vele, ha valakit sikerül elmarnia tőlem, akkor az nem is volt barát.

Nem gondolkoztam bosszún, teljesen felesleges. Inkább elengedtem, így nekem már nyugalmam van.

2021. nov. 2. 11:10
 16/35 anonim ***** válasza:
100%

15-ös vagyok. Jah, és tiltottam mindenhonnan, nekem ne írkáljon.

Köszönöm szépen, nagyon jól vagyok. Élem az életem, boldogabb vagyok mint valaha. A múlt az múlt. Előre kell nézni, nem hátra.

Maximum tanultam belőle, jó kis tanulópénz volt. Soha többet nem engedem senkinek, hogy így bánjon velem. Hogy az exem boldog vagy nem, van-e barátnője vagy sem, nem érdekel. Azt tesz tönkre akit akar.

2021. nov. 2. 11:17
 17/35 anonim ***** válasza:
87%

Megértelek, ha tényleg nárcisztikus az illető, akkor sokat tud ártani, ez való igaz!

Ha tényleg nárcisztikus, pont azért kellene nagy ívben elkerülnöd, mert nem fog hatni rá semmiféle bosszú! Azt fogod elérni, hogy feljelent zaklatásért, vagy ő, vagy a barátnője, főleg ha írogatsz nekik, így van bizonyíték is ellened!

A nárcisztikusok gyakran rendkívül intelligens, tanult emberek, nagy kapcsolati hálóval. Ő jobban árthat neked, mint te neki!

Nyilván ha kitartottál egy nárci mellett, akkor te kodependens lehetsz, ezért is fontos, és jó dolog, hogy jársz szakemberhez!

Ne hagyd abba a terápiát, a magad mentális egészségével törődj, hagyd békén azt az embert, a saját érdekedben!

2021. nov. 2. 11:22
 18/35 anonim ***** válasza:
100%
Értsd meg, hogy a bosszúval magadnak ártasz,nem neki. Nem hallottad még, hogy a harag rossz tanácsadó? Örülj neki, hogy egyáltalán megszabadultál tőle, ha ilyen szar ember. Írod, hogy ő nárcisztikus, akkor te mi vagy?
2021. nov. 2. 11:22
 19/35 A kérdező kommentje:

14-es: 2 évig voltunk együtt. Az elején minden rendben volt igazából elérte hogy szépen lassan a tudtom nélkül elveszítsék mindent és mindenkit, és így a végén már csak ő maradt nekem ami miatt elnéztem azt ahogy viselkedett és amit csinált. Elérte, hogy úgy érezzem nélküle nincs értelme az életemnek. Még a mostani szakítás után is én sírtam utána mert úgy éreztem nincs értelme nélküled élnem, nem maradt senkim. Amikor elkezdett velem úgy beszélni, hogy bárcsak megdöglenek, hogy öljem meg magam, hogy egy senki vagyok akkor érte el hogy teljesen kiábránduljak belőle.

9-es: A pszichológus nem az exemet szidta. Szimplán, ahogy beszélgettem vele ő mondta nekem hogy nem éri meg egy ilyen ember után sírnom, mert egy nárcisztikus ember. Ettől függetlenül nyilván a gyógyulásra bíztat.

2021. nov. 2. 11:24
 20/35 A kérdező kommentje:

17-es: persze, már meg is fenyegettek azzal hogy feljelentenek. De nem mernek, mert az exem pontosan tudja hogy az elmúlt két évből nekem több dolgom van amivel ártani tudnék neki. Ettől függetlenül, nem zaklatom már. Szimplán nem hagy nyugodni a lelkem, nem tudom elfogadni és továbblépni addig amíg vissza nem kapja.

18-as: Nem mondtam egy szóval sem hogy velem minden rendben lenne, sőt ahogy mondtam ő rettenetesen tönkretette a személyiségemet, lerombolta az életemet igazából mindent lerombolt bennem. Nem véletlenül járok szakemberhez.

2021. nov. 2. 11:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!