Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan álljak bosszút az exemen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan álljak bosszút az exemen?

Figyelt kérdés

Tudom, most sokan jönni fognak azzal, hogy ne tegyem, gyerekes stb. de erre nem vagyok kíváncsi, kérem csak az válaszoljon akinek értelmes ötlete van.

Az exem nagyon sok rosszat megtett velem, ami a kapcsolat végén derültek ki. Ezenkívül, nagyon sokszor megalázott és semmibe nézett amivel elérte hogy teljesen összetörjek a szakítás után. Nem azért, mert szétmentünk, hanem azért mert tönkretette az egész életem. Most viszont boldog és új barátnője van, úgy hogy pár hete még nekem írkált, hogy béküljünk ki. Tudom, nem szép dolog a bosszúállás de egyszerűen nem tudok nyugodni úgy, hogy ő boldog amíg az én életem tönkretette.

2021. nov. 2. 10:49
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
80%

Nem az exed volt a nárcisztikus, hanem te. Ekkora bosszúszomj, ami benned van nem normális!

A düh az természetes ami néha benned van, de amikor már átalakul, rombolja a lelkedet, bosszút állsz valakin, akkor a hiba a te készülékedben van. Kicsit szállj magadba, mert te voltál az aki hagyta, aki elfogadta, aki együtt tervezgetett ezzel az emberrel. Most, hogy már nem vagytok együtt, szakítottatok, hirtelen nárcisztikus lett.

2021. nov. 2. 11:28
 22/35 anonim ***** válasza:
67%

Teljesen egyetértek!

2021. nov. 2. 11:31
 23/35 anonim ***** válasza:
38%

A nagymamám évekig hangolt apám ellen, és kb. 35 éves koromig gyűlöltem, hogy miatta szar az életem, miatta vagyok depressziós, miatta nincs elég csajom.

Aztán egyszer találkoztam vele, és láttam, hogy nem nagy szám az öreg, nem akart ő rosszat, csak kb. ennyire volt képes, lefeküdt anyámmal, aztán eltűnt. Évtizedekig volt bennem egy felesleges indulat felé, ami engem gátolt. Amikor találkoztunk, akkor szertefoszlott ez az indulat, és azóta jobb az életem. Ezt a felszabadulást kívánom neked is!

Szerintem se állj bosszút. Ha meg igen, akkor lépj oda hozzájuk és mondd el a lánynak, hogy mit csinált veled, és ő se számítson jobbra. De ettől valszeg csak koszosnak, gonosznak fogod magad érezni, nem lesz jobb.

2021. nov. 2. 12:05
 24/35 A kérdező kommentje:
Jaj😅 könnyű ezeket úgy mondani, hogy pár szót árultam el a kapcsolatunkból. Nagyon sokáig magamat hibáztattam, és magamat szidtam amiért elveszítettem majd a szakember világosított rá arra, hogy én mindent próbáltam megadni neki ő volt az aki saját magán kívűl nem szeretett senki mást! :) Talán nem normális az hogy ekkora bosszúszomj van bennem, de ha valaki a felét is átélte volna annak amit én vele, megértené. Nem mondom, hogy én tökéletes ember vagyok de én sosem romboltam le senkit úgy, mint ahogy ő rngem. Mint ahogy ismétlem, ráadásul nem én voltam az egyetlen lány akivel ezt megtette. Szerelmes voltam belé, bíztam benne hogy változni fog, de a kapcsolatunk alatt is tudtam hogy valami nem oké vele. Csak annyira szerettem őt hogy bíztam a változásban :)
2021. nov. 2. 12:06
 25/35 anonim ***** válasza:
Még nem tetted magad túl rajta, de azzal mivel lesz neked jobb, ha bosszút állsz rajta? Hidd el, nem lennél büszke magadra.
2021. nov. 2. 12:09
 26/35 anonim ***** válasza:
Szerintem jó az, amit most csinálsz, hogy megbeszéled velünk, ülj össze barátnőkkel is, és szidd őt nekik, hátha/valszeg ezzel meg tudsz könnyebbülni. #23 voltam
2021. nov. 2. 12:09
 27/35 anonim ***** válasza:
89%

15-ös vagyok megint. Te sem tudhatod én min mentem keresztül. A szüleim konkrétan már felkeresték az ő szüleit is. Minden nap sírtam miatta, napokat nem aludtam. Én is mindent megadtam neki, ő konkrétan semmit. De tényleg semmit. Másfél év! Ennyi ideig bíztam abban, hogy talán a szeretetemet visszakapom. Egy mosogatórongy voltam számára.

De elengedtem. Mert nem fogok a múlton rágódni. Nem fogok bosszút állni, az csak engem minősít. Ő pedig nevetne rajtam, hogy még mindig vele foglalkozom.

Tanultam belőle. Ennyi. Vége. Ami volt az volt. Nem leszek boldogabb, ha azon rágódom, hogy hogyan tehetnék neki rosszat. Le@rom.

És most jól vagyok, köszönöm szépen, egy kiegyensúlyozott párkapcsolatban.

2021. nov. 2. 12:15
 28/35 anonim ***** válasza:
Egy barátnőm gyereket is szült egy nárcisztikus faroknak, és aztán baromi nehezen, de végül elváltak. Ott pont a nárcisztikus fél volt az, aki képtelen volt elengedni a másikat, mert abból élt, hogy a felesége vérét szívta. Még most is sokat próbálja kínozni, megnehezíteni az életét, mert hogy őt elhagyták, ez is egyfajta bosszú. Hogy őt hogy merte bárki is elhagyni. Hogy veled mi van nem tudom.
2021. nov. 2. 12:25
 29/35 A kérdező kommentje:
28-as: Velem egyáltalán nem az a helyzet hogy, nem bírom elviselni ha elhagynak. Mások is megtették már nem ez az első. Itt nekem a fájdalmas pont az, hogy ő tönkretette az egész életem és most mással boldog még az enyémet teljesen tönkretette. Senkim sem maradt miatta. Egyébként, neki is szokása visszatérni az életembe amint azt látja hogy jobban vagyok. Eddig négyszer hagyott el, abból háromszor másért, de amint azt látta hogy én kezdem összeszedni magam, dobta őket és jött vissza hozzám. Persze tudom, az én hibám hogy hagytam, de tényleg annyira függtem már tőle, hogy úgy éreztem ha nem megyek vissza hozzá vége az életemnek.
2021. nov. 2. 12:31
 30/35 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező az a probléma, hogy tudod hogy nárcisztikus, és mégis azt írod, hogy mással boldog. Annak kéne természetesnek lennie, hogy ösztönösen azért a másikért aggódsz ismeretlenül.

Amúgy ilyenkor egy normális ember ilyenkor arra vágyik inkább, hogy minél távolabb attól az embertől, no contact, semmilyen formában és annak a másiknak szeretne jelezni hogy azzal a másikkal már ne tudja megtenni, amit x emberrel megtett.

2021. nov. 2. 13:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!