Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan kuzdhetném le a féltéke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kuzdhetném le a féltékenységem? Higyan nyugodhatnék bele a helyzetbe?

Figyelt kérdés
Szóval a barátommal szakítottunk, de ugyanúgy beszélünk mert szeretjük egymást😶. Annyira szeretem tényleg mindennél jobban, úgy érzem ő a másik felem, mindig megértett, mindig meghallgatott, annyit törődött velem mint soha senki. Sose találkoztam még vele hasonlóval sose fogott meg még ennyire soha senki. Mindenről tudtunk/tudunk beszélni. De mégse lehetünk együtt, mert csak a szeretet ide nem elég, renegeteg veszekedés volt, tényleg nagyon sok és még van egy jó pár ok de az mindegy. Ez az a helyzet hogy megfelelő személy de rossz idő:/. Ő ismer a legjobban tudja a lelki betegségeimet, a szorongást, stb és nem tudom meg tudnéke valakinek ennyire nyílni valaha is. Viszont a tudat hogy ugyse fog ez így menni örökre, egyszer úgyis meg fog ismerni egy lányt aki boldogabbá fogja tudni tenni, akivel lesznek a testi dolgok, akivel új helyekre mennek majd, új emlékeik lesznek és jobban fogja szeretni őt mint engem. A 0 önbizalom mellett pánikbeteg is vagyok, mindig mindent még a legkissebb dolgot is kepes vagyok nagyon durvan túl gondolni, féltékeny vagyok és belül megöl az egész. Veletek volt már ilyen? :/

2021. okt. 27. 14:12
1 2 3
 21/22 anonim válasza:

-18as vagyok-

Jézusom. No comment.

Én még mindig úgy gondolom, hogy akit szeretünk azt MAGUNK MELLETT AKARJUK TUDNI, épp azért, mert SZERETJÜK.😬

És erre a részre reagalva; "Akit igazán szeretünk, attól nem akarunk semmit. Még a viszontszeretetét sem."

Most őszintén. Te nem akarod hogy akit szeretsz, az viszontszeressen? Persze hogy akarod.

Erről ennyit.

2021. okt. 28. 15:53
 22/22 A kérdező kommentje:

😆 19es, a szerelemnek sok formája van. Ne hidd már azt hogy amit te mondassz az úgy van és csakis neked lehet igazad😂mindenki máshogy éli meg ezt az érzést

Mi az hogy akit igazán szeretünk attól nem akarunk semmit még azt se hogy viszont szeressen? Ne mond azt nekem ha van egy ember akit szó szerint imádsz de ő viszont nem viszonozza az érzéseidet nincs benned egy olyan érzés hogy "ahh bárcsak ő is szeretne engem" ez emberi dolog mindenki érez ilyent.

És amúgy ennyi erővel mindenki élhetne nyitott kapcsolatba mert ott aztán tényleg nincs se féltékenység, se elvárások se semmi😂

Szóval kérlek tanuld meg mások néző pontját is elfogadni. Mert ahogy fent is írtam a szeretetnek nagyon sok formája van, mindenki máshogy éli meg. Ne csinálj úgy mintha egyedül te tudnád mi az a szeretet és senki más rajtad kívül. Én tudom hogy mit érzek és csak ez a lényeg. Hogyha te úgy vagy vele hogyha az ember akit a világon a legjobban szeretsz nem érdekel téged hogy pont szarik a fejedre és egyáltalán nem viszonozza az érzéseid, ha más nőkre néz úgy ahogy rád sose nézett, ha más nőkkel flörtöl és benned egy csepp féltékenység sincs, akkor ez a te véleményed, én nem kötök bele, de akkor te se mondogassad hogy nem tudjuk mi az a szeretet, mert egyáltalán nem tudod mit érzünk, azt csak mi tudjuk senki más :D

2021. okt. 29. 22:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!