Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kuzdhetném le a féltékenységem? Higyan
nyugodhatnék bele a helyzetbe?
Figyelt kérdés
Szóval a barátommal szakítottunk, de ugyanúgy beszélünk mert szeretjük egymást😶. Annyira szeretem tényleg mindennél jobban, úgy érzem ő a másik felem, mindig megértett, mindig meghallgatott, annyit törődött velem mint soha senki. Sose találkoztam még vele hasonlóval sose fogott meg még ennyire soha senki. Mindenről tudtunk/tudunk beszélni. De mégse lehetünk együtt, mert csak a szeretet ide nem elég, renegeteg veszekedés volt, tényleg nagyon sok és még van egy jó pár ok de az mindegy. Ez az a helyzet hogy megfelelő személy de rossz idő:/. Ő ismer a legjobban tudja a lelki betegségeimet, a szorongást, stb és nem tudom meg tudnéke valakinek ennyire nyílni valaha is. Viszont a tudat hogy ugyse fog ez így menni örökre, egyszer úgyis meg fog ismerni egy lányt aki boldogabbá fogja tudni tenni, akivel lesznek a testi dolgok, akivel új helyekre mennek majd, új emlékeik lesznek és jobban fogja szeretni őt mint engem. A 0 önbizalom mellett pánikbeteg is vagyok, mindig mindent még a legkissebb dolgot is kepes vagyok nagyon durvan túl gondolni, féltékeny vagyok és belül megöl az egész. Veletek volt már ilyen? :/
Szar amikor egy tök jól működő kapcsolatot tönkretesz a női agymenés. Nem értem miért nem birtok nyugton maradni komolyan
2021. okt. 27. 14:17
2/22 anonim válasza:
Ő nem a megfelelő személy, nem is lesz soha. Szakíts meg vele minden kapcsolatot, azzal, hogy továbbra is beszéltek csak a saját dolgodat nehezíted meg!
2021. okt. 27. 14:22
3/22 anonim válasza:
Szóval annyira az agyára mentél hülyeségeiddel, hogy szakítás lett a vége...
Járjál pszichológushoz, tegyed rendbe magad!
2021. okt. 27. 14:34
4/22 anonim válasza:
Nagyon kemény leszek a válaszomban: szerintem te igazából egyáltalán NEM szereted ezt a fiút. Soha nem is szeretted. Azt a lelki SZOLGÁLTATÁST szereted, amit nyújt neked. Ez utóbbit pedig én nem nevezném szeretetnek. Ahogy te "szereted" őt, úgy az emberek a csokitortát "szeretik", mert finom az íze. Az igazi szeretet nem arról szól, hogy mit kapunk a másiktól, hanem arról, hogy örülünk a másik ember létének, örömének, s hogy önzetlenül megteszünk a másikért minden tőlünk telhetőt. Ha ebben az értelemben szeretnéd ezt a fiút, akkor egyenesen örülnél annak a gondolatnak, hogy majd olyan társat talál magának, akivel kerek lehet az élete. Egyenesen bátorítanád, hogy keressen és találjon párt magának. De te épp ellenkezőleg: ettől rettegsz, s ennek nem lehet más magyarázata, mint az, hogy a lelkedben prioritást élvez az, hogy ne kelljen arra a kellemetlen, az önbecsülésedet rontó gondolattal megküzdened, hogy mással nálad harmonikusabb kapcsolatot tud ő építeni, mint az, hogy ő boldog legyen. Voltaképpen a lelked mélyén arra vágysz, hogy kisajátítsd magadnak a fiút, annak ellenére, hogy kiderült, nem illetek össze. Ha belegondolsz, ez tiszta egoizmus. A szeretet nem kompatibilis az efféle önző, és ráadásul a ti esetetekben irracionális ragaszkodással. Ezen gondolkodj el egy kicsit, s talán így sikerül a féltékenységedet is csökkenteni.
2021. okt. 27. 14:47
5/22 anonim válasza:
A féltékenységed meg a túlagyalásod ölte meg ezt a kapcsolatot... Én is belefáradtam volna abba, hogy a nőm folyton mindent túl agyal.
Nincs olyan, hogy szakítottUNK, vagy te szakítottál vele, vagy ő veled.
2021. okt. 27. 14:59
6/22 A kérdező kommentje:
Utolsó, tévedsz mert mai napig én bátorítom őt hogy keressen mást mert ez nem megy, ő nem tudja hogy én mennyire eszem magam ez miatt, nem tudja menynire féltékeny vagyok. Inkább belül szenvedek, nem akarok neki rosszat. Sose mondom neki mennyire rossz lenne ha mást keresne, sőt az ellenkezőjéről van szó, bármennyire fáj nem mutatom. Számtalanszor mondtam neki hogy hagyjuk ezt a kapcsolatot mert szeretném ha teljes lenne az élete de ő nem akar menni.
És nem a "lelkiszolgáltatása" miatt szeretem/szerettem. Már a legelső találkozásnál imádtam, az ilyen lelki bajaimat mindig próbáltam rejteni előle hogy ne lássa és ne idegeskedjen, ő vette észre magától és ő akart beszélni róla. Az hogy megértett csak egy plusz volt. Mindent lehet mondani csak azt hogy nem szeretem, ha nem szerettem volna nem szakítottam volna vele, mivel hogy én szakítottam vele.. nem ő velem. Sokat veszekedtünk de sose a lelki problémáim miatt, sokkal másabb témák miatt amikbe nem akarok belemenni.
Akármikor az életem adnám érte, egy olyan felemet ismertem meg általa amiről nem is tudtam. Ő mindig mondja hogy próbáljuk újra, én nem szeretnék belemenni
2021. okt. 27. 15:06
7/22 A kérdező kommentje:
Mindig rengeteg teret adtam neki mert bízok benne. Most öl meg a féltékenységem de azért mert tudom hogy aztán mást fog találni. És én nem szeretném vissza tartani pont ezért nem is mondom neki hogy ha találna valakit féltékeny lennék.
2021. okt. 27. 15:08
8/22 A kérdező kommentje:
Nem a féltékenységem ölte meg a kapcsolatot közel sem :D a féltékenységemnek kb semmi köze az egészhez, leírtam én mindigis bíztam benne sose kérdőjeleztem meg a hűségét
2021. okt. 27. 15:10
9/22 A kérdező kommentje:
És igen én szakítottam vele mert láttam hogy nem megy ez már. Egyedül az volt a kérdés hogy veletek volte már ilyen, és ha igen akkor mi lett a vége?
2021. okt. 27. 15:12
10/22 anonim válasza:
8#
"féltékeny vagyok és belül megöl az egész"
"ő nem tudja hogy én mennyire eszem magam ez miatt, nem tudja menynire féltékeny vagyok"
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!