Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan éljem túl ezt a szakítást? Reménykedjek még?
Figyelt kérdés
Szóval 2 éves párkapcsolatom ért véget ma. Az utóbbi fél évben elhidegültünk egymástól. Ő nagyon sokat dolgozott és ez a kapcsolatunk rovására ment. Én még nagyon szeretem, meg akarom menteni a kapcsolatot, de ő már nem. Azt mondta ő is szeret, de már nem úgy. Azt is mondta meg fogom tapasztalni mással milyen az, amikor igazán boldog vagy egy kapcsolatban. De én tényleg nagyon szeretem, vele akarok lenni.2021. okt. 26. 18:44
1/13 anonim válasza:
Te szereted, te vele akarsz lenni, de mi van vele? Ő már hátat fordított neked.
2/13 anonim válasza:
Ne reménykedj, részéről ez ennyi volt. Egyedül te ezt nem tudod helyrehozni sehogyan sem. Lépj tovább és amúgy igaza van, lehetsz te még újra szerelmes és akár boldogabb is, mint vele valaha voltál.
3/13 anonim válasza:
Szia, nekem lassan 2 hónapja lett vége a 2 éves kapcsolatomnak. Nekünk is ez játszott közre, + kicsit messze laktunk egymástól illetve eltávolódtunk. Elmúlt a szerelem, elhidegültünk.
Ha ő már nem szeret Téged, ne fuss utána! Én nagyon sokszor tettem ezt és már nagyon bánom. Lehet most nem hiszed el, de lesz más aki jobban megbecsül és jobban fog szeretni mint ő!:) és ne feledd: idő kell! Ha kell, sírj stb csak ne roskadj magadba teljesen. És még egy tanács: aki el akar menni azt hagyd, hadd menjen. Kitartást neked!
4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Még annyi, hogy ő is sírt az elválásunknál és én is? Ez sem jelent már semmit? Már sose leszek fontos neki?
2021. okt. 26. 19:45
5/13 anonim válasza:
Sose, engedd el. Gyászold meg a kapcsolatot és lépj tovább.
6/13 anonim válasza:
#3 vagyok: Szerintem azért sírt ő is, mivel azért aki szakít annak is rosszul esik az egész. És ahogy írja a #5 igen, szerintem jobb lesz ha elengeded.. 😕
7/13 anonim válasza:
Semmit sem jelent hogy sírt, a régi elfeledett érzelmeket gyászolta nem téged. Ennyi volt a történet, zárd le. A szakítás mindig xarul esik, főleg ha ennyire friss. Aludj rá 1-2 hetet és utána kezdj el gondolkozni a továbbon.
8/13 anonim válasza:
Szerintem is engedd el. Nekem az is sírt, aki megcsalt és kivágott, ez nem jelent semmit.
9/13 A kérdező kommentje:
Az a baj annyira fáj, hogy ez elviselhetetlen. Ürességet érzek, nagyon sok fájdalmat és próbálom magamnak tudatosítani, hogy ne reménykedjek.
2021. okt. 27. 23:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!