Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őnző lennék ebben az esetben ?
szakítottunk 5 év után...És a szex volt ez alatt túl jó, persze voltak azért jobb időszakok.
Utóbbi 1 évben nagyon elhidegulünk, veszekedés stb...
Közösen szakítottunk, de muszáj vagyunk együtt élni, ő újra akarja kezdeni, és félek attól hogy ugyan olyan lesz mint ez előtt hogy nem foglalkozik velem stb...szeretem őt, de már nem úgy.. mint régen, nagyon fontos nekem....
És van a képbe egy másik srác aki úgymond csak külsőleg vonz és szexuálisan is... Valahogy úgy érzem túl fiatal vagyok (20) hogy csak rossz szex legyen évekig... :(
bűntudatom van
Nem kell h buntudatod legyen. Akkor legyen ha nem kezdesz uj eletet.
Nálunk detto. Baratommal már rossz volt, szakitas de egyutt kenyszerulunk lenni. En lelkileg már leváltam, nekem nem kell az amit ő nyujtott eddig. Azzal hogy átmenetileg valtozott egy hangyányit az nekem már nem ér semmit.
20 évesen 5 éves kapcsolat? Teljesen felesleges újrakezdeni, te 15 éves korodhoz képest már teljesen máshogy gondolkodsz, valószínűleg ha a feje tetejére áll a másik, akkor sem őt keresed. És még mindig rengeteget fogsz változni, megsúgom.
Olyan 23-25 körül mondanám, hogy nagyjából kialakul, hogy ki az a férfi, akit keresel. Ez alatt én nem vergődnék egy 5 éves, egyszer már kudarcot vallott kapcsolat újraélesztésével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!