Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen szeretőnek lenni? Ebben az esetben én lennék.
Ingyen prosti, bár a prostit többre tartom, mert az csak egy szolgáltatást nyújt mindenféle élvezet és számítás nélkül, míg a magadfajta úgy élvezkedik, hogy tudatában van annak, hogy más emiatt szenved, vagy szenvedni fog.
2018. okt. 21. 22:35
helyesen :
Működik a kapcsolata hiszen benne van, van köztük szex ( de ezt neked nyilván nem fogja elmondani :) ), te egy szingli vagy.
Hiába kapálózol ez a helyzet , mindig ez , csak nem látjátok .
Rajtad múlik megdugod e... van e hozzá gusztusod .
Személy szerint mikor nekem ilyenre lett volna lehetőségem ( már 3 éve nem szexeltem), inkább azt mondtam : kell a fenének ilyen nő! inkább csomót kötök rá. De nem vagyunk egyformák, nagyon sokan bevállalják, lehet te is be fogod.
2018. okt. 21. 22:36
3/11 A kérdező kommentje:
Szerintem be.mit veezitek?:D
Tudod egyszer MINDENKI visszakapja amit tesz
Hát legalább ez miatt ne tedd.
Legyen már ennyi benned.
Miért nem érdekel,hogy mit fog érezni a másik, de ha veled csinálná meg valaki akkor totál kikészülnél... igaz?
Keress valakit aki egyedül van
2018. okt. 21. 23:13
Mit mondhatnék? Voltam szerető. Bánom és szégyellem. Undorodom az egésztől.
Ja, köztük sem volt szex. Állítólag. Aztán az asszonyka kitálalt nekem, hogy mi is van valójában. Sose tennék többé ilyet. Ezerszer megbántam.
2018. okt. 22. 00:13
Én benne vagyok. Hosszú évek óta. Bár ez több, mint szeretősdi. Sokat vagyunk együtt, és nem csak a szexről szól. Hanem úgy általában mindenről, mint más párkapcsolatban. Reggel első üzi nekem, este ugyanúgy. Napközben tudunk egymásról, beszélünk. Ünnepnapok, ajándékozások mint bárhol máshol.
2018. okt. 22. 00:36
Engem pl. nem érdekel mit érez a másik fél,mert ha normálisan bánna a férjével,nem bactatná mindig ,nem lépett volna félre a pasi.Szóval ez nem az én problémám.Oldják meg,nem érdekel.Nekem pluszt ad az egész,mi együtt is dolgozunk,erőt ad nekem hogy kibírjam a munkát.
2018. okt. 22. 08:15
Te csak egy ingyen ürítő lyuk vagy a pasasnak más nem. A kapcsolata működik,csak ha az asszonykának fáj a feje a szex miatt vagy megvan neki,akkor jössz te. Mégis jobb,mint prostihoz menni nem??
2018. okt. 22. 12:18
A hapsi aki megcsalja, átveri a feleségét( mert nyilván nem a tudtával és beleegyezésével tart(ana) szeretőt) az biztos veled tök őszinte lesz
2018. okt. 22. 13:07
10/11 A kérdező kommentje:
Igazából. Férfi vagyok.xddd nem tudom honnan szeditek hogy no vagyok.:D a no kezdett ki velem.
Kapcsolódó kérdések: