Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen gyerekesek?
A barátommal nem régen szakítottunk az lényegtelen,hogy miért viszont azóta folyamatosan írogatja a barátaimnak,hogy így hiányzok neki meg úgy. Illetve van egy lánybarátja aki nagyon szeret piszkálni engem véletlenül fent maradt a közös képünk a volt barátommal azt is viccesnek gondolja+ méghozzá írogatott is nekem a lány,hogy én ilyen meg olyan vagyok. Én szeretném már lezárni a kapcsolatunkat teljesen viszont csak szerintem gyerekesek,hogy még mindig rám vannak szállva?
Elvileg mindannyian felnőttek vagyunk szerintem nem kéne ilyen gyerekesen reagálni csak békén hagyni ha már véget ért a kapcsolat.. De lehet bennem van a hiba,hogy ezeket magamra veszem.
Ilyenkor győződsz meg igazán, hogy jó döntés volt a szakítás. Egy kivételével minden exem vergődött eddig, válaszokat követelt stb.
Egy ideig próbáltam velük megbeszélni a dolgokat, de ha te vagy a szakító és a másik nem akart szakítani (szakítások 99%-a), akkor bàrmit mondasz, nem lesz jó nekik.
Nekem a tiltás ment (nem feltétlenül letiltással, csak nem reagáltam a (többnyire fájdalomból / sértettségből fakadó) vitatkozó, méltatlankodó üzenetekre)
Idővel megunják, ráhatásod nem sok van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!