Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mikor szoktátok egy férfire mondani hogy gyerekesen viselkedik? Számotokra milyen a gyerekes viselkedés?
Rám is állandóan azt mondják a nők (leginkább 30 fölöttiek) hogy gyerekes, komolytalan vagyok. Pedig ez nem így van, mivel minden beszélgetést úgy indítok hogy a nő korrekt képet kapjon rólam. Elmondom a család iránti tiszteletem, józan életem, munkára koncentrálás, és nem utolsó sorban a gyerek téma, amire nagyon vágyom.
Aztán nem tudom hogy a saját szorongásuk vagy balul sült életük mondatja azt velük, hogy egy rakás sz@r vagyok. Bár felteszem a kérdést, ha egy hozzám hasonló férfi gyerekes, akkor mi a nőknek a nem gyerekes? Aki kihasználja őket? Vagy aki meg is üti?
Mindenen megsèrtődik, kényszeresen àttúrja a telefonomat, még a céges telefonomat is, nem hajlandó semmit tenni értem, anyuci seg gèbe van ragadva, bármi amit mondok azt nem hiszi el, mindenről anyucinak kell megerősítèst adnia, az anyja nélkül budira sem megy, hagyja, hogy az anyja szàmonkèrje szószerint mindenről, nem az élettársa/felesége az első, hanem anyuci, kijelenti azt, hogy ha választania kéne akkor nyilván nem Téged választana, hanem az anyjàt, betegesen féltékeny, nem értelmes ajándékot ad neked, hanem folyamatosan hülyesègeket, nem a munka az első neki, hanem a PS/XBOX, stb.
Kb ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!