Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Gyengeség lenne ezt elmondani?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyengeség lenne ezt elmondani?

Figyelt kérdés

Benne vagyok egy szexkapcsolatban, ahol a másik nem érez irántam többet, én iránta viszont igen. Emiatt "szakítani" akarok. A gyengeség jelének tűnne, ha az lenne az indokom, hogy megszerettem, és ez így nekem fáj, hogy ő nem így érez? Nem tudom miért, de jól esne, ha úgy válnék el tőle, hogy tudná az igazi okot.

Én vagyok a férfi a történetben.

2021. okt. 7. 20:21
 1/7 anonim ***** válasza:
75%
Álmatlan éjszakái nem lesznek miattad akkor se, ha elmondod. Csak fölöslegesen megalázod magad.
2021. okt. 7. 20:26
 2/7 anonim ***** válasza:
95%

Hát mivel elég bensőséges egy szexkapcsolat is...intim :) Így nem gyengeség...valahol akivel szexel az ember a bizalmába is fogadja.Főleg ha szexkapcsolatról van szó,ami nem egy alkalmat jelent,hanem hogy többször ágyba bújtatok.Jobb az őszinteség,neked tiszta lesz a lelkiismereted,megkönnyebbülsz hogy így zártad le...ő meg érti a valódi okát,és nem valami mondvacsinált indokkal,hazugsággal rázod le.

De akár megpróbálhatod finoman komoly kapcsolat irányába is terelni a dolgot...hogy nem bánnád ha több lenne köztetek.

2021. okt. 7. 20:26
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem simán elmondhatod. Te megkönnyebbülsz, hogy elmondtad, ő megtudja a valódi okot. Bónuszban még a lehetőséget is megadod, hogy kiderüljön, mégiscsak érez ő is irántad. :)
2021. okt. 7. 20:59
 4/7 A kérdező kommentje:

#1: Ez miért lenne megalázó? Egyébként egyáltalán nem szándékom, hogy álmatlan éjszakái legyenek miattam..

#3: Én sem írhattam volna jobban. Nagy megkönnyebbülés lenne, még ha így is ér véget, legalább kiadom magamból.

2021. okt. 7. 22:43
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Érdemes elmondani, mert így szembesülsz vele, hogy valóban nem érez irántad semmit és könnyebben le tudod majd zárni. A mi lett volna ha...érzés miatt sokkal lassabb lenne a lezárás.
2021. okt. 7. 23:02
 6/7 anonim ***** válasza:
Majd írd meg kérdező, végül hogy alakult. Sok sikert :-)
2021. okt. 8. 05:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Tökélete4sen egyetértek a hármassal! És hátha kiderül, hogy nála se 'csak' szex volt...
2021. okt. 8. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!