Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyengeség lenne ezt elmondani?
Benne vagyok egy szexkapcsolatban, ahol a másik nem érez irántam többet, én iránta viszont igen. Emiatt "szakítani" akarok. A gyengeség jelének tűnne, ha az lenne az indokom, hogy megszerettem, és ez így nekem fáj, hogy ő nem így érez? Nem tudom miért, de jól esne, ha úgy válnék el tőle, hogy tudná az igazi okot.
Én vagyok a férfi a történetben.
Hát mivel elég bensőséges egy szexkapcsolat is...intim :) Így nem gyengeség...valahol akivel szexel az ember a bizalmába is fogadja.Főleg ha szexkapcsolatról van szó,ami nem egy alkalmat jelent,hanem hogy többször ágyba bújtatok.Jobb az őszinteség,neked tiszta lesz a lelkiismereted,megkönnyebbülsz hogy így zártad le...ő meg érti a valódi okát,és nem valami mondvacsinált indokkal,hazugsággal rázod le.
De akár megpróbálhatod finoman komoly kapcsolat irányába is terelni a dolgot...hogy nem bánnád ha több lenne köztetek.
#1: Ez miért lenne megalázó? Egyébként egyáltalán nem szándékom, hogy álmatlan éjszakái legyenek miattam..
#3: Én sem írhattam volna jobban. Nagy megkönnyebbülés lenne, még ha így is ér véget, legalább kiadom magamból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!