Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Férfiak, ha veletek direkt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ha veletek direkt bunkó egy nő, akkor megutáljátok? Bővebben lent kifejtem

Figyelt kérdés
Szóval együtt voltam egy férfival, szeretett, én is, de voltak kisebb gondok, ő kiszeretett belőlem. Viszont továbbra is keresett, de nekem megalázó volt valakivel úgy együtt lenni, hogy már csak testi kapcsolat van, szerelem nincs.. csak úgy tudtam elküldeni, hogy bunkó voltam vele, és próbáltam meggyűlölni, mivel nekem vannak érzéseim irányában. A kérdésem, hogy ti ilyen esetben komolyan megutáljátok az ilyen nőt? Vagy látjátok rajta, ha szeret, és amiatt csinálta csak?
2021. okt. 7. 10:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
54%
5 Na mi van, megint túl sok hentait néztél?
2021. okt. 7. 10:45
 12/13 anonim ***** válasza:

Figyelj. Engedd el ezt a témát, bár tudom, hogy nehéz. Nem működött a kapcsolat, vége van. Ne azon agyalj, hogy ő vajon miként gondol rád, neked magaddal kell foglalkoznod. Kit érdekel, utál-e, vagy sem? Vége van, meg kell szakítani a kommunikációt (minimum annyi időre, míg lelkileg rendbe nem jössz és le nem zárod magadban).

Magadon könnyítenél, ha ezt megtennéd.

Mondom ezt úgy, hogy egy 8 éves kapcsolatot kellett úgy lezárnom, hogy a végén már hatalmas huzavonák mentek... Nem vagyok a tiltogatás híve, de vele meg kellett tennem. Egy pár hétig rossz volt, aztán fellélegeztem, mert végre nyugtom volt. Nem mondom, hogy nem szenvedtem még majdnem egy évig utána, de legalább békén hagyott és nem kellett játszmázgatnom senkivel.

Neked is ezt kellene tenned, minimum ignorálni őt.

2021. okt. 7. 12:25
 13/13 anonim ***** válasza:
89%
A férfiak egy dologtól riadnak vissza: ha normális és kedves vagy! Tuti, hogy otthagy és keres valami bunkó kurvát. :)
2021. okt. 7. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!