Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ha veletek direkt bunkó egy nő, akkor megutáljátok? Bővebben lent kifejtem
Figyelt kérdés
Szóval együtt voltam egy férfival, szeretett, én is, de voltak kisebb gondok, ő kiszeretett belőlem. Viszont továbbra is keresett, de nekem megalázó volt valakivel úgy együtt lenni, hogy már csak testi kapcsolat van, szerelem nincs.. csak úgy tudtam elküldeni, hogy bunkó voltam vele, és próbáltam meggyűlölni, mivel nekem vannak érzéseim irányában. A kérdésem, hogy ti ilyen esetben komolyan megutáljátok az ilyen nőt? Vagy látjátok rajta, ha szeret, és amiatt csinálta csak?2021. okt. 7. 10:15
1/13 anonim válasza:
Nem, de a játszmázást nagyon rühellem.
38/F
3/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom ki játszmázik, én konkrétan padlóra kerültem, olyan szinten kikészített az ő játszmája..
2021. okt. 7. 10:23
4/13 anonim válasza:
Cserébe te is játszmázol vele egy nagyot. Összeilletek.
5/13 anonim válasza:
Az ilyen női játszmázást ki nem állom, de ha olyan keménykedő, bunkózó a csaj, na az beindít. Az olyan nőket jó lealázni szexuálisan, és hallani ahogy visít, miközben megtörik. Jajjj, legjobb! >:)
6/13 A kérdező kommentje:
Oké, kívánom hogy kerüljetek ilyen helyzetbe, akkor talán megértitek min mentem keresztül miatta.. mentem innen, mert nyilván csak a frusztrált barmok válaszolnak, arra nincs szükségem.
2021. okt. 7. 10:25
7/13 anonim válasza:
Nem lenne egyszerűbb letiltani és ignorálni, mint játszmázni és energiát fecsérelni erre az egész szituációra?
8/13 anonim válasza:
Nővel te se voltál még, ugye, töki?
10/13 anonim válasza:
#5 incel nedves álom? :D Azért a kelleténél jobban ne alázd meg magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!