Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen esetben lehet írásban szakítani?
Figyelt kérdés
Igazából nem is szakításról van szó, mert ami köztünk van az egy szexkapcsolat. Én többet akartam, udvaroltam a lánynak, elmondtam az érzéseimet, de ő nem akart többet, és most sem akar. Én belementem ebbe, de már úgy érzem, hogy nem bírom tovább, szóval véget akarok vetni ennek. Szomszédos városban lakunk, szóval egymáshoz átugrani sem a legegyszerűbb.
Ilyen körülmények között gáz lenne írásban elmondani neki azt, hogy véget akarok vetni ennek a kapcsolatnak? Vagy inkább személyesen kellene?
2021. szept. 28. 23:27
1/4 anonim válasza:
Sztem nem gáz. Nem fogja megrázni a másik felet.
2/4 anonim válasza:
Aztan 1 hét mulva felhiv es megint megd.god :D
A nagy erős pasik..:D
3/4 anonim válasza:
Szerintem sem gáz.. főleg ha a csaj nem akart komolyabbat
4/4 anonim válasza:
Én akkor is felhívnám, mert attól még, hogy nem akar veled kapcsolatot, még tisztelheted a döntését. Gondolom a kapcsolat elején megbeszéltétek a részleteket, elmondod neki, hogy nem tudod tovább folytatni a szexkapcsolatot ilyen feltételekkel, mert úgy érzed, hogy számodra ez így nem megfelelő és elköszönsz tőle. Ha a nő ettől észbe kap(nem valószínű), akkor lehet szó folytatásról, ha elköszön, akkor meg keresel helyette mást. A kérdés csak az, hogy el akarod vágni a lehetőséget is a folytatásra vagy hagysz magadnak egy hátsó ajtót?!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!