Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szakítanátok ilyen esetben?
Szeretitek a párotokat, egy hullámhosszon vagytok, mindkettőtöknek hasonló doldog fontosak, egyezik a közös jövöről szőtt tervetek, le is tudnátok élni vele a hátralévő életeteket, DE nincsen jóformán szexuális életetek. Nem érzitek úgy, hogy mint nő is vonzódna hozzátok, viszont érzitek, hogy szeret (pl foglalkozik veled, napközben felhív csak hogy miújság, érdekli mi rörténik veletek, sokszor elmondja, hogy szeret, esténként összebújva tv-ztek, stb) de szex az kb 3 havonta egyszer van és az se valami minőségi
24/N ő 31/F 3 éve vagyunk együtt 2,5 éve együtt is élünk.
tőled volt már kérdés a héten ugyamezzel a problémával
látszólag neked a szex fobntos, neki nem
ha annyira viszket, akkor szakíts, ha nem a szexet teszed meg életed fő problémájának, akkor még működhet is.
amúgy végre egy pasi, aki nemcsak baszni akar, én biztos értékelném.
Ilyet olvasni borzasztó, főleg, hogy nagyon fiatalok vagytok ennyire silány szexuális élethez. Sajnos azt kell, hogy mondjam, ha együtt maradtok előbb-utóbb valakinek vagy mindkettőtöknek szeretője lenne, mert szüksége van az embernek arra, hogy vonzónak érezze magát és a jó szexre is.
Nekem is volt olyan párom anno (fél évig bírtam csak a dolgot) hogy remekül kijöttünk, minden klappolt, de a szex pocsék volt valamiért. Utólag örülök, hogy nem húztam az időt tovább, mert 4 éve vagyok már egy jó kapcsolatban ahol a szex is remekül működik. Ezt kívánom neked is.
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!