Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mérgező kapcsolat volt?
Néhány hónap után megszépülnek az emlékek.
Kíváncsi vagyok a véleményetekre.
1. Az elején én voltam a tökéletes nő, akit végre megtalált, szinte megfojtott a rajongásával.
2. Közben folyamatosan tartotta más nőkkel is a kapcsolatot, mondván csak a barátai, engem szeret. (némelyiket ismertem, de nem mindet)
3. Egyik nap nagyon szeretett, aztán azt éreztem távolodik, alig szólt hozzám, tiszta hullámvasút volt, sosem tudtam mire számítsak.
4. Féltem elmondani a problémáimat (főleg a sok nő miatt éreztem magam szarul), mert mindig veszekedés lett belőle, többször fenyegetett, hogy szakít, ha nem hagyom abba, így sokszor hallgattam, és csendben szenvedtem, hogy biztos én túlzom el.
5. Ő akarta, hogy költözzem hozzá, aztán pár hónap után zavarta, hogy mindig ott vagyok.
6. A tökéletes nőből idővel unalmas lettem, akivel nem lehet beszélgetni, sőt, semmit csinálni.
7. Nem nagyon érdekelte velem mi van, másokat viszont órákig hallgatott.
8. Azt mondta, csak kihasználja az embereket.
9. Egyik pillanatról a másikra dobott ki, hogy amúgy ő nem is akarta ezt a kapcsolatot.
10. Szakítás után próbálta tartani velem a kapcsolatot, mindenféle indokkal megkeresett, de én ellenálltam. Azóta csend van.
Viszont a jó időszakok nagyon jók voltak, rengeteg közös élmény, csak sosem tudtam meddig tartanak, mert idővel mindig bedobott egy női nevet, amiről tudta, hogy engem bánt. Nem vagyok egy sárkány típus, nem zártam el senkitől, de nem értettem, hogy miért van ennyi külső ingerre szüksége.
Nem.
Túlértékelted magad. Kifogtál egy valószínüleg nagy pályás kant, akinek több nője volt, és te kis butus azt hitted, hogy jobb vagy mindnél. Pedig nem. Egy voltál a sok közül.
Ezért nem kell a 190 centis, kockás hasú, bankár pasikra mennetek lányok. Oda 10000-ből 9999 kevés közületek.
en nem mondanam mergezonek, siman csak nem mukodott es kesz. en arra mondom, hogy mergezo, amiben az egyik fel manipulalja a masikat, lehuzza az onbizalmat, onbecsuleset, rossz hatassal van ra - vagy egymasra kolcsonosen.
de tok mindegy szerintem, milyen cimket aggatunk ra, vege es kesz.
Azért gondoltam a mérgező kapcsolatra, mert tudta, hogy mivel okoz fájdalmat, és azért is csinálta. Kértem sokszor, hogy beszéljük meg, de akkor hátat fordított, és nem szólt hozzám.
Illetve az utolsó pillanatig ígérgetett mindent, közös élet, stb., és kb. egy óra múlva szakított velem és nem értettem, hogy mi történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!