Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan lépjek ki egy mérgező...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lépjek ki egy mérgező kapcsolatból?

Figyelt kérdés
Tudom hogy nem épít már ez a kapcsolat és hogy egy olyat kéne találnom aki jobban bánik velem de mégis annyira szeretem őt és úgy érzem nem tudom őt elveszíteni mert ő az életem és a tökéletes pasi számomra. Mégis hogyan lépjék ki így belőle?:(
2021. jan. 6. 19:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha mérgező, akkor nem ő a tökéletes.
2021. jan. 6. 19:51
 2/11 anonim ***** válasza:
33%
Mióta vagytok együtt?
2021. jan. 6. 19:51
 3/11 Angel3000 ***** válasza:
100%
Szia! Ha tudod, hogy mérgezô ez a kapcsolat, akkor tudatossan kell ki lépned bellôle! Egyszerûen ne talàlkoz vele többet!
2021. jan. 6. 20:17
 4/11 A kérdező kommentje:
10 hónapja vagyunk együtt, az első 8 maga volt a tökéletesség, utána jöttek a bajok. Igazából tudom hogy szeret de mégis úgy érzem nem elég fontosak neki az érzéseim nem biztos ebben a kapcsolatban stb. stb. és egyszerűen úgy érzem mérgező ez az egész mert az utóbbi két hónapba csak sírok és agyalok és idegeskedek állandóan miatta. Viszont elhagyni se tudnám mert annyira szeretem őt és annyira kötnek hozzá régi emlékek és bízom benne hogy ugyanolyan lesz minden mint volt…
2021. jan. 6. 20:23
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Mivel gyenge vagy és naiv ezért nem is fogod tudni meglépni ezt. Egy egészséges, magabiztos, okos nő szakítana. Rendben, hogy fájna, de kihevernéd és utána csak sokkal jobb férfi jöhet. Több agyalás, sírás nem lenne.
2021. jan. 6. 20:55
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell kilépj, hisz ő neked a tökéletes pasi! Összeilletek!
2021. jan. 6. 22:28
 7/11 anonim ***** válasza:

Én azt látom hogy kiismerted, de így is szereted..

Nem tudom mért akarod kirakni ha szereted, de ahogy látom nem is megy, de ha lelki összeomlás a cél és ártani akarsz neki csak nyugodtan, de így eléggé te tűnsz mérgezőnek.

2021. jan. 8. 11:19
 8/11 A kérdező kommentje:

Utolsó:

Igazából azért mert úgy érzem nélküle nyugodt lenne végre az életem. Az utóbbi időbe sok rosszat csinált megcsalt szakított és mégis mindig újabb esélyt adok neki de úgy látom nem változik és akármennyire is szeretem minden hibájával együtt úgy érzem én örülök már bele ebbe az egészbe.

2021. jan. 8. 11:56
 9/11 anonim ***** válasza:
megcsalt, szakított, nem változtat, akkor hagyd a picsába 7. voltam
2021. jan. 8. 12:08
 10/11 A kérdező kommentje:
Igen tudom hogy hagynom kéne akármennyire is szeretem, de mégsem tudom hogyan kéne ezt tennem. Valamiért annyira kötődöm hozzá számomra ő a mindenem, nagyon szeretem akármit is tett de tudom hogy így csak magamat kínzom. De nélküle is:( Ezért ilyen nehéz ez a helyzet.
2021. jan. 8. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!