Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás után idő, idő de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tamas3791 kérdése:

Szakítás után idő, idő de mégis mennyi?

Figyelt kérdés
20 nap telt el és néha sírógörcsben érzem magam, mindenki azt mondja nyugi csak idő kérdése, de mennyi, MENNYI idő? inkább vissza mennék hozzá csak ne érezzem ezt a szörnyűséget

2021. szept. 27. 17:35
 1/8 harebell ***** válasza:
88%
20 nap nem olyan sok idő, ha olyan kapcsolatnak lett vége, amiben érzelmileg nagyon benne voltál. A sírógörcsök és durva mélypontok remélhetőleg hamarosan elmaradoznak, de kellhet még pár hónap is akár, mire teljesen kihevered.
2021. szept. 27. 17:38
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Mi 3x szakítottunk.

Az első volt a legdurvább, akkor 4 hónapig mint egy zombi léteztem. Teljes önkívület.

A második már szelidebb volt, ott volt bennem egy kis harag, nem csak a körülmények, de valahogy tudtam, hogy van onnan visszaút.

Ez az utsó a végleges, ezt elég higgadtan tudom kezelni. Már csak néha szédülök meg és szembesülök vele, hogy nincs már. Épp olyan, mint amikor gyászol az ember.

De szelidül hidd el. Szerintem 2-3hónap a rázós.

2021. szept. 27. 17:40
 3/8 anonim ***** válasza:
50%
Mély érzéseid voltak iránta ,de nyugi holnap is lesz nap és utánna és azután is, felejtsd el,ez rajtad múlik hogy mikor akarsz tovább lépni, tudom ez elég nyers de így csak megragadtál és nem fogsz soha készen állni arra hogy újra boldog legyél, nem akarsz újra boldog lenni, na ugye, mással majd sokkal boldogabb leszel hidd el, ha ő ezt máshogy éri meg az nem számít mert mindenki más, azzal ne törődj,lépj tovább ,holnap úgy ébredj hogy ez egy új nap és elmész szépen barátokkal barátnőkkel csavarogni bulizni dumcsizni,ez nem az első lépés hanem egy lépés és a lényeg hogy nem az utolsó ,mert erős vagy és nem adod föl. Ennyi 💪😉
2021. szept. 27. 17:45
 4/8 A kérdező kommentje:

több mint 2 év, a végén már semmi érzés, én szakítottam

igazából napközbe semmi bajom, dolgozok, zenét hallgatok, elvagyok

az este a rossz, amikor egyedül maradok és nincs kivel beszélni, nővéremnek családja van, ritkán írunk beszélünk, egyedül vagyok a házba mint valami holtkóros csak mászkálok

2021. szept. 27. 17:48
 5/8 anonim ***** válasza:
66%
A 20 nap röhejesen kevés, mikor minimum hónapokra van szükség. Persze kapcsolattól is függ, pl. a te esetedben elég egyértelmű hogy nem őt hiányolod, hanem hogy valaki szeretetet és figyelmet adjon, mert éhezel rá mint egy agyhalott. Nem érdekel téged már az ex rég.
2021. szept. 27. 17:51
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem két és fél év kellett de mai napig vannak levert rossz napjaim. Mindenkinek más, mennyire voltál érzelmileg benne.
2021. szept. 27. 19:25
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én az első szakításom után egy héttel már mentem társaságba. Nem azért, mert annyira túl lettem volna rajta, hanem nem akartam magamat sajnáltatni. Valamint tudatosan túl akartam tenni magam.
2021. szept. 28. 00:51
 8/8 MolotovPunk ***** válasza:
Valakinél sok, valakinél kevés idő ez. Igaz,régi sztori de nekem majdnem fél év kellett mire feldolgoztam azt,hogy a barátnőm elhagyott. A valóság persze sokszor fáj,de idővel majd azért jobb lesz. Én úgy oldottam meg amúgy ezt, hogy elkezdtem megint társaságba járni. Lementem sörözni haverokkal,találkoztam régi barátokkal is. Egyébként az a legrosszabb mikor szakítotok és később megint összejöttök. Nos abból könnyen lehet szakítás megint. Felmelegítve pedig tudod mi jó, esetleg a töltött káposzta. Kapcsolat az soha sem.
2021. szept. 28. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!