Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kb. 3 éve szakított velem barátnőm, mostanság megint eszembe jut és kutyául érzem magam, mégis mit csináljak hogy ez örökre elmúljon ?
Elég szerencsétlennek érzem magam, hogy én még mindig itt tartok.
Azóta voltam együtt más lánnyal is, nem értem miért van ez, és hogyan szüntethetném ezt meg.
26/F
Hű öreg :D
Ehhez melyre kell ásni.
Voltam anno hasonlo szituban, azóta viszont erinthetetlen vagyok, sokat dolgoztam magamon.
Ha gondolod írj privátot és meghallgatlak, hátha tudok pár tanácsot adni külső szemlelokent.
A hétköznapokban dolgozom, házimunkát végzek, filmet nézek, kockulok.
Újabban futni kezdtem eljárni.
Pszichológusnál még sosem voltam.
Ezek jó tevékenységek. Járj (munkán kívül) emberek közé is, ha eddig nem tetted.
Szerintem a pszichológussal is tehetsz egy próbát. Nekem segített, hátha neked is jót tesz.
"Elég szerencsétlennek érzem magam, hogy én még mindig itt tartok."
Ez mire vonatkozik pontosan?
Azért érzed magad rosszul, mert már nem lehetsz az exeddel, vagy azért, mert ő előrébb tart pl. az életben, mint te?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!