Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Igazából tanácsot szeretnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igazából tanácsot szeretnék kérni.Baratnommel 6 hónapot voltunk együtt,aztán szakított velem,nem vesztunk össze,csak h ő már komolyabbra vágyik,keveset írtam neki stb.. hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Azóta 8 hónap telt el,pár hét után összejött egy idősebb pasival,képtelen vagyok túl tenni magam rajta, szerintetek engedjem ezt így el? Én egyébként 28 vagyok volt barátnőm 25..egyszer beszéltünk azóta,nagyon tetszem neki,csak neki már több kell,nemrég még láttam h instagramrol is törölt..én még mindig nagyon szeretem

#szakítás #Hogyan szerezzek vissza
2021. szept. 21. 20:25
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%

Hát heti egy találkozás számomra nem lenne komoly kapcsolat. Volt olyan buli kapcsolatom (barátság extrákkal?) együtt jártunk bulizni előtte utána szex néha randi de volt hogy vasárnaptól szombatig semmi.

Előtte nekem is volt 4 éves kapcsolatom, ebből 3 at laktunk együtt. Megszoktam én is ezt azt.

2021. nov. 23. 20:04
 32/36 A kérdező kommentje:
Kozben a lány teherbe esett,ugyhogy ez a vonat tényleg elment,rossz h ez pont velem tortént,meg hihetetlen h fél év alatt mennyi minden tortént,nemrég még egyutt voltunk most meg mástol vár gyereket,de ha ebbol nem tanulok akkor semmibol..csak sajnos ezt már el kell engedni,meg megemészteni ami nem egyszeru..
2021. nov. 30. 11:56
 33/36 anonim ***** válasza:

Háát...Őszinte részvétem.

Majd jön valaki akivel készen álltok egymásra.

2021. nov. 30. 12:29
 34/36 A kérdező kommentje:
Koszi.hát ilyen az élet,adja a pofonokat,ha nem vagy elég talpraesett,de igazábol ezt a pofont magamnak adtam...viszont akkor valamiért így éreztem,dontottem,ez van:)
2021. nov. 30. 13:09
 35/36 anonim ***** válasza:
100%
Csak egy tanacs a jovore nezve. Ha vkivel ki akarsz bekulni es ujabb eselyt szeretnel akkor szemelyesen keresd fel, ne irogass neki kenyelmesen a fotelbol. Szerintem ez a legkiabranditobb dolog a vilagon. Nekem is volt olyan exem akitol extra hosszu email litaniakat kaptam, hogy igy szeret meg ugy bekulne, de soha a budos eletben nem moccantotta meg a hatsojat hogy bekopogjon az ajtomon... Nem is ertem mit kepzelt. Ezt te ne tedd a jovoben! :)
2021. dec. 14. 09:23
 36/36 A kérdező kommentje:
én nem is irogattam neki,egyszer beszéltunk h mi ujsag kb ennyi volt…csajszi nagyon rá volt parázva gyerek dologra,nemhiszem h lett volna esélyem bármennyire is tetszettem neki..
2021. dec. 14. 13:24
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!