Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Igazából tanácsot szeretnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igazából tanácsot szeretnék kérni.Baratnommel 6 hónapot voltunk együtt,aztán szakított velem,nem vesztunk össze,csak h ő már komolyabbra vágyik,keveset írtam neki stb.. hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Azóta 8 hónap telt el,pár hét után összejött egy idősebb pasival,képtelen vagyok túl tenni magam rajta, szerintetek engedjem ezt így el? Én egyébként 28 vagyok volt barátnőm 25..egyszer beszéltünk azóta,nagyon tetszem neki,csak neki már több kell,nemrég még láttam h instagramrol is törölt..én még mindig nagyon szeretem

#szakítás #Hogyan szerezzek vissza
2021. szept. 21. 20:25
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%

18-as vagyok.

Tényleg hagyd inkább békén. Nem vagy érett hozzá.

2021. nov. 1. 21:17
 22/36 A kérdező kommentje:
Koszi,elgondolkodom rajta..de tenyleg sokat segitettetek,hasznos volt mindegyik hozzaszolas:))
2021. nov. 2. 19:36
 23/36 anonim ***** válasza:
100%

Az a tanulság, hogy a nők sem gondolatolvasók. Néha tájékoztatásul el kell mondanod, amit érzel és amit szeretnél. Amihez tudnod is kell mit érzel és mire vágysz (önismeret) és fel is kell vállalni a döntéseid (felelősség). Ő tudta, mit szeretne, te erre nem reagáltál, amit nemnek vett teljesen jogosan.

Nekem is volt egy barátnőm, több évig volt együtt a párjával, látszólag szinte mindenben klappoltak, erre az felhozta neki ugyanezeket, hogy akkor házasság, gyerek? ő meg csak habogott, hogy hát erre még... A srác erre szakított, barátnőm meg nem reagált erre se, csak hetekig várt, hogy csak meggondolja magát, hisz mi volt rossz? De az összejött mással, akivel pár hónapon belül megvolt a házasság és elég hamar egy fészekalja gyerek is. Barátnőm meg onnantól verte a fejét a falba, hogy de most jut eszébe, ő mégis szintén ezt akarta volna és elrontotta. Aztán talált persze mindenféle lazább csalódásokat, de totál búvalbélelt maradt rágva magát a következő 10-15 évre, hogy mindenkinek "sikerül", csak neki nem, mert akkor és ott "másképp kellett volna". Aztán amikor sikerült végre feldolgozni, na akkor talált valakit.

28 évesen azért már ismerned kellene nagyjából magadat, és eből fakadóan tudnod illene, kb. mit akarsz az élettől, és ezt meg kellene beszélni a másikkal. Ha (még) csak élvezni, menni valakivel együtt az árral nyitottan mindenre, akkor ahhoz kell párt találni, olyan nő is van. De nem várhatod el ezt olyantól, aki meg már inkább lehorgonyozna és fészket rakna és a következő 30 évre fix 100 lépcsős projektterve van. Akkor hát sajnos nem illetek össze, másfelé kanyarodik az utatok. De a legrosszabb biztos az, ha visszafelé nézel, mert akkor megrekedsz. Ha szerinted ez most egy rossz döntés volt, akkor is vállalnod kell és hát ha már eleget büntetted meg vigasztaltad magad, bocsáss is meg magadnak érte és engedd el. Persze nem fog menni azonnal, de legyen meg ez az elhatározás. Aztán az érzelmek majd, mint egy nagyon hosszú vonat utolsó kocsija, szép lassan követni fogják. És akkor találsz majd jó eséllyel új párt, tiszta lappal, de pár tanulsággal bölcsebben.

2021. nov. 16. 08:36
 24/36 A kérdező kommentje:
Találtam is,kb 1 honapja,tanultam ezekbol tepertem mint az állat,egy 31 éves lányrol beszélunk.Na de o meg bekopte kb 1 hete hogy bocsi,de látom te komoly kapcsolatra vágysz,nekem ez most nem fér bele stb..akkor most mi van?25 évesnek az volt a baja h én nem akarok komolyat,ez meg lekoptat h én tul komolyat akarok? Gyakorlatilag magamnak adom a pofonokat,tényleg most jol mukodott a kommunikácio,rengeteget tanultam elozobol,mondanom se kell h ez a csalodás megint mennyire hiányzott..tudom ehhez szerencse is kell,meg egy személyiség,onbizalom ami nekem valoszinu nincs meg..ezért is nehéz elengedni,mert azota látom mennyire nehéz találn olyat mint o,meg én is akartam azokat a dolgokat,csak akkor cesztem rá reagálni,nem gondoltam h ez miatt szétmegyunk..
2021. nov. 16. 14:39
 25/36 anonim ***** válasza:
ha szeretnél neki gyerek csinálni , családod alapítani vele őszintén akkor van értelme , mivel ő ezt szeretné, ha te ezek még mindig nem szeretnéd akkor ne keresd !
2021. nov. 16. 16:15
 26/36 anonim ***** válasza:

(rossz a billem kihagy)jav :

ha szeretnél neki gyereket csinálni vagy családot alapítani vele őszintén akkor van értelme , mivel ő ezt szeretné, ha te ezek után még mindig nem szeretnél akkor ne keresd !

2021. nov. 16. 16:16
 27/36 A kérdező kommentje:
De ha már fél éve van barátja,akkor mi a fenét csináljak,tudom h tetszem neki,de ezt innen visszahozni már nagyon nehéz..csak vhogy nem sikerul tovább lépnem.ha maga lenne még mindig,akkor már rég elmentem volna utána..így abszolut tanácstalan vagyok,tényleg már azért írtam ide.
2021. nov. 16. 17:45
 28/36 anonim ***** válasza:
100%
de családot akarsz tőle kérdező ?? mert nyilván ezt értette komolyabb alatt ..
2021. nov. 16. 17:57
 29/36 anonim ***** válasza:
100%

Engedd el, Kérdező, ez a hajó elment. Ha már fél éve új barátja van, ez esélytelen. Verd ki a fejedből, ne kínozd magad ezzel, vannak még más lányok is. Azt, hogy mire van igényük a nőknek, a többi válaszolók megírták. Közös programok, érdeklődés, törődés. Ha úgy érezzük, hogy elhanyagolnak minket, előbb-utóbb mást keresünk.

Kívánom, hogy hamarosan találj egy helyes lányt.

N

2021. nov. 16. 18:14
 30/36 anonim ***** válasza:
nekem sok mindenki felesége meg volt az oldalról ..
2021. nov. 16. 20:47
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!