Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igazából tanácsot szeretnék kérni.Baratnommel 6 hónapot voltunk együtt,aztán szakított velem,nem vesztunk össze,csak h ő már komolyabbra vágyik,keveset írtam neki stb.. hogyan tovább?
Konkrétan mit szeretett volna? Hogy komolyabbat?
A fellépésedben, időben keveselt dolgokat vagy esetleg összeköltözés, más tervei voltak?
Nem vagy még kész te erre.
Két esélyed is volt. Másodiknál tudtad is hogy mi az elvárás...
Szerintem csak azért esik nehezedre elengedni, mert az első volt aki komolyan gondolta veled. Lesz más is majd. Ne aggódj!
Egy nőnek nem elég heti 1-2 találkozás. Sok együtt töltött idő kell. (Volt olyan barátom aki 10km-ert kocogott hogy elém jöjjön munka után hétköznap mert lekéste a buszt)
Ha nem értek rá a munka miatt, akkor egymásnál alszotok. Az is program, közös időtöltés ha együtt kenitek meg a májkrémes kenyeret a vacsorához. Be kell illeszteni magatokat egymás hétköznapjaiba.
Ha nem akarod őt elengedni, mimimum egy összeköltözéssel kell felajálnkoznod a csajnak. Hogy tényleg szereted és vele akarsz lenni. Ha fél év, 8 hónap alatt nem öltétek meg egymást egy fedél alatt, akkor lánykérés. Egy éven belül meg esküvő...
A komoly kapcsolat azt jelenti hogy haladninkell a közös célok felé! Te képes vagy erre? Vannak, voltak közös céljaitok?
14-es vagyok
Úgy érezte hogy ze szórakozol vele.
Egy 28 éves férfinak már tudnia kell hogy alar-e gyereket vagy sem.
Keresd meg és mondd el neli hogy éretlen voltál akkor, arra, amit ő akart, de ma már látod hogy EZT akarod VELE.
De csak akkor ha tényleg akarod ezeket!
Ne lwgyél már ilyen tesze-tosza! Pont ez a baj veled!
-Írj sms-t
-Hívd fel!
-Csinálj új facebook profilt. Írd le ott mit akarsz.
-Küldj neki füstjelet!
Vagy keresd meg személyesen!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!