Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Igazából tanácsot szeretnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igazából tanácsot szeretnék kérni.Baratnommel 6 hónapot voltunk együtt,aztán szakított velem,nem vesztunk össze,csak h ő már komolyabbra vágyik,keveset írtam neki stb.. hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Azóta 8 hónap telt el,pár hét után összejött egy idősebb pasival,képtelen vagyok túl tenni magam rajta, szerintetek engedjem ezt így el? Én egyébként 28 vagyok volt barátnőm 25..egyszer beszéltünk azóta,nagyon tetszem neki,csak neki már több kell,nemrég még láttam h instagramrol is törölt..én még mindig nagyon szeretem

#szakítás #Hogyan szerezzek vissza
2021. szept. 21. 20:25
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
Még nem voltam ilyen helyzetben, ő volt első komoly barátnőm,mar évekkel ezelőtt is tetszettunk egymásnak,azért is fáj ennyire a dolog,meg hogy végül máshoz fog férjhez menni,de ezzel nem számoltam h mindjárt talál mást,tényleg tanácstalan vagyok,azért írtam ide hátha vkiv már volt hasonló helyzetben..
2021. szept. 23. 15:58
 12/36 anonim ***** válasza:
100%

Konkrétan mit szeretett volna? Hogy komolyabbat?

A fellépésedben, időben keveselt dolgokat vagy esetleg összeköltözés, más tervei voltak?

2021. okt. 30. 23:13
 13/36 anonim ***** válasza:
100%
Atyaég, kérdező, te tényleg 28 éves vagy? A kommentjeid a párkapcsolatról tiniszintűek. Heti 1-2szer találkozni az tiniszintű együttjárás. Maskor nem is kerested a csajt telefonon sem? Milyen közös programjaitok voltak? Séta, kirándulás, együtt elmenni strandra, uszodába? Felfedezni egy új kávézót? Együtt tölteni egy teljes hétvégét? Volt bármi közös programotok? Ne haragudj, de nagyon éretlen kommentjeid vannak, nem csodálom, hogy egy 25 éves csaj komolyabbra vágyik. Ezt a csajt engedd el, majd lesz egy másik.
2021. okt. 31. 10:22
 14/36 anonim ***** válasza:
94%

Nem vagy még kész te erre.

Két esélyed is volt. Másodiknál tudtad is hogy mi az elvárás...

Szerintem csak azért esik nehezedre elengedni, mert az első volt aki komolyan gondolta veled. Lesz más is majd. Ne aggódj!

Egy nőnek nem elég heti 1-2 találkozás. Sok együtt töltött idő kell. (Volt olyan barátom aki 10km-ert kocogott hogy elém jöjjön munka után hétköznap mert lekéste a buszt)

Ha nem értek rá a munka miatt, akkor egymásnál alszotok. Az is program, közös időtöltés ha együtt kenitek meg a májkrémes kenyeret a vacsorához. Be kell illeszteni magatokat egymás hétköznapjaiba.

Ha nem akarod őt elengedni, mimimum egy összeköltözéssel kell felajálnkoznod a csajnak. Hogy tényleg szereted és vele akarsz lenni. Ha fél év, 8 hónap alatt nem öltétek meg egymást egy fedél alatt, akkor lánykérés. Egy éven belül meg esküvő...

A komoly kapcsolat azt jelenti hogy haladninkell a közös célok felé! Te képes vagy erre? Vannak, voltak közös céljaitok?

2021. okt. 31. 11:20
 15/36 A kérdező kommentje:
Igen ez volt elso komoly baratnom,neki elottem volt 4 eves meg 6 eves kapcsolata.Hat mikor felhozta gyerek temat meg hasonlok arra nem nagyon volt reakciom,es aztan 1 het mulva meg felhozta h kicsit hanyagoljuk talalkozast,aztan szakitott is velem,mondta h ennyire meg nem tetszett neki senki,viszont neki mar komolyabb kell,meg hogy a kommunikacion is elment a dolog,keveset irtam neki stb..szuleinek bemutatott,jartam hozzajuk meg minden,szoval nem hinnem h o csak szorakozott velem.
2021. okt. 31. 17:39
 16/36 anonim ***** válasza:
100%

14-es vagyok

Úgy érezte hogy ze szórakozol vele.

Egy 28 éves férfinak már tudnia kell hogy alar-e gyereket vagy sem.

Keresd meg és mondd el neli hogy éretlen voltál akkor, arra, amit ő akart, de ma már látod hogy EZT akarod VELE.

De csak akkor ha tényleg akarod ezeket!

2021. okt. 31. 17:59
 17/36 A kérdező kommentje:
De hogy mondjam el ha fel eve baratja van? Azota egyszer beszeltunk,aztan meg letiltott mindenhonnan,mert neki igy konnyebb felejtenie h nem lat kepeken..
2021. okt. 31. 19:48
 18/36 anonim ***** válasza:
24%

Ne lwgyél már ilyen tesze-tosza! Pont ez a baj veled!

-Írj sms-t

-Hívd fel!

-Csinálj új facebook profilt. Írd le ott mit akarsz.

-Küldj neki füstjelet!

Vagy keresd meg személyesen!

2021. okt. 31. 21:27
 19/36 anonim ***** válasza:
100%
Ha letiltott s mással jár akkor békén kell hagyni s tovább lépni sajnos.
2021. okt. 31. 22:44
 20/36 A kérdező kommentje:
Es mit mondjak neki,legyszives hagyd ott baratod mert megis komolyat akarok? Hidd el nincs nap h ne akarnek elmenni hozza,de te is tudod h ez igy hatalmas eges lesz..
2021. nov. 1. 16:31
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!