Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet valaki ennyire számító és aljas?
Figyelt kérdés
4 hónapot voltam együtt a párommal. Én vagyok a nő. Nekem mindig hosszútávú kapcsolataim voltak. Ő azt mondta az elején, hogy neki pedig minden kapcsolata 4 hónapig tartott. Eljött nálunk is a 4. hónap. Egyik napról a másikra szó nélkül lelépett. Nem volt előző nap se vita se semmi. Eszembe jutott hogy létezik az, hogy valakit nem is érdekel hogy hol tart a kapcsolat, eljön a 4. hónap és automatikusan lelép egy szó nélkül?2021. szept. 16. 08:40
31/36 A kérdező kommentje:
Nem értelek. Egyik nap minden okés nagy viták sem voltak. Akkor miről beszélsz?
2021. szept. 16. 10:55
32/36 anonim válasza:
A 4 honaprol. Ilyen dolgok az emberben nem 1 nap alatt forrnak ki.
33/36 anonim válasza:
Ha még mézes mázos is volt esetleg minden a pasikat nemigen vonzza egy mézes mázos nö.
Egy rakat minden miatt érezhette azt hogy neki ez nem kell neki erre nincs szüksége
34/36 anonim válasza:
Nem azért, de ezek után mit vártál könyörgöm.
35/36 A kérdező kommentje:
Ha olvastad volna a kommentjeimet eszedbe sem jutott volna hogy én mézes mázas vagyok. Őszinte vagyok!
2021. szept. 16. 11:02
36/36 anonim válasza:
Direkt irtam h ezer oka lehetett annak hogy neki ez nem kellett.
A mézes mázosság az ezerből 1 tipp volt es azert mert itt mantraztad allandoan hogx de tegnap is még minden rendben volt.
Es altalaban ahol minden rendben az javareszt azt jelenti hogy az a fél aki ezt hiszi annak semmi baja nincs be van hodolva szeret ezt szélsőségesítettem arra ki hogy mézes mázos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!