Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Lehet valaki ennyire számító...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet valaki ennyire számító és aljas?

Figyelt kérdés
4 hónapot voltam együtt a párommal. Én vagyok a nő. Nekem mindig hosszútávú kapcsolataim voltak. Ő azt mondta az elején, hogy neki pedig minden kapcsolata 4 hónapig tartott. Eljött nálunk is a 4. hónap. Egyik napról a másikra szó nélkül lelépett. Nem volt előző nap se vita se semmi. Eszembe jutott hogy létezik az, hogy valakit nem is érdekel hogy hol tart a kapcsolat, eljön a 4. hónap és automatikusan lelép egy szó nélkül?
2021. szept. 16. 08:40
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
97%
Húha... Pszichopátia gyanús viselkedés. Ilyennel még nem találkoztam, de persze, előfordulhat.
2021. szept. 16. 08:45
 2/36 A kérdező kommentje:
Ahogy pont eljött a 4. hónap, másnaptól teljes mértékben eltünt.
2021. szept. 16. 08:46
 3/36 anonim ***** válasza:
100%
Ez tényleg igaz? És semmi jele nem volt? Normális volt végig meg minden?
2021. szept. 16. 08:48
 4/36 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem inkább valami komoly gubanc van az agyában annak, aki ennyire elméletek és szabályok szerint él. Ő végül is figyelmeztetett, de persze ezt nem lehet komolyan venni, hisz nem normális dolog. Mindenesetre jobban jártál, hogy lelépett. Képzeld, ha minden kapcsolata 1 évig tart. De sajnálom. Próbáld úgy nézni, hogy ő a szánalomraméltó, ha ennyire kényszeres.
2021. szept. 16. 08:50
 5/36 anonim ***** válasza:
87%

Sztem csak veletlen pont igy alakult nala.

Az ilyen alapbol nem is kőtelezodik el csak ugy tesz, valojaban szexkapcsolatra veszi a masikat.

Es ha sikerul alakitania hogy ki lesz a kövi, akkor dobbant is.

Az, hogy 4 honapon belul le tudta ezt is azt zongorázni, az csak veletlen.

2021. szept. 16. 08:52
 6/36 A kérdező kommentje:
Semmi jele nem volt! Előző nap minden oké, eljött a 4. hónap és eltűnt.
2021. szept. 16. 08:52
 7/36 A kérdező kommentje:
5-ös az kicsit sem fura hogy minden kapcsolata pont 4 hónapig tartott? Napra pontosan! Valaki írta kényszeres. Ebben lehet valami.
2021. szept. 16. 08:53
 8/36 anonim ***** válasza:
53%

De valos lehet mert nekem is mikor megjátszottak a hősszerelmest de még csaladnak is bemutatott stb, az en párom is kb 4.ben dobbantot.

Par honap alatt egy sracban lezajlanak a folyamatok:meglat egy csajt vonzo neki, meg akarja kapni ráhajt, megvan a csaj, eselyt ad a kapcsolatnak, aztan kiabrandul a csajbol, aztan csal vagy egyuttal le is lép.

Az elso pár honap tenyleg csak arrol szol hogy ebbol lesz e, vagy lehet e komolyabb.

Es altalaban ha ebben az idoszakban a csaj maximalisan behodolt becsicskult szerelmes az ugy taszito ero is lesz.

2021. szept. 16. 08:55
 9/36 anonim ***** válasza:
Az meg h napra pontosan idoziti azt hogy igy is ugy is lelépne azzal csak szorakozik.megtehetné egy hettel hamarabb vagy kesobb is. De par honap alatt egy srác mégcsak döntéseket készit elő..es par honap mulva döntenek csak valojaban h valoban kell e a csaj vagy nem
2021. szept. 16. 08:56
 10/36 anonim ***** válasza:
94%
Hát akkor kifogtál egy pszihopatát. Mármint én úgy értelmeztem a szövegedet, hogy nem figyelmeztetett, csak elmondta, hogy neki a előző kapcsolatai 4 hónaposak voltak. De mindegy is, a lényeg, hogy szerencsére 4 hónap nem olyan hosszú idő, nem rabolt túl sokat az életedből. Fogd fel így, és lépj tovább. Erre nem érdemes túl sok érzelmet pazarolni...
2021. szept. 16. 08:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!