Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet valaki ennyire számító és aljas?
Az en exem még mondta is nekem mikor osszejovőben voltunk hogy neki nem a nő teste hanem a szive a trofea. Ugy kezdtem vele hogy aha azt majd lesheti, h megkapja.
De lehozta a csillagokat is meg élt halt értem a belso bizalmába életébe avatott remenytelennek ketsegbeesetttnek is tűnt meg sorolhatnám, szoszerint bántotta hogy a szeretlekre nem reagálok neki semmit stb
Aztan sajnos mégis lamour lett:(
Van benne OCD + fejben/és vagy lelkileg nincs rendben az illető.
Még viszonylag jól megúsztad. 4 hónap nem olyan sok idő. Képzeld ha azt mondaná: minden kapcsolat az első gyerekig tart. Na az már para!
Nem kenyszeresség ez:D
Hanem ezzel szórakozik.
ÍGY IS ÚGYIS lelépne!
Hogy pontos napra idoziti az csak vicces neki az egeszben
Nem kell ebbe sokat látni. Vannak olyan pasik akik nem akarnak kapcsolatot, nem mernek elköteleződni.
Van aki csak dugni akar, van aki csak pár hónapot. Ha eltelt, lelèp.
Ő megmondta korrekt módon, ne csodálkozz.
Én is ilyen voltam, csak nàlam egy év volt a határ. Itt kezdtem èrezni hogy elköteleződök és akkor azonnal szakítottam. Úgy hogy az előző nap minden happy volt.
Már 6 éve ugyanazzal vagyok.
16# engem nem is zavart a szandeka mivel amugy nem tetszett nem akartam tole ugy semmit (nem egy tanult ember amugysrm)csak gondoltam szexre jo lesz amig nincs mas.
Szoval pont nem erdekelt ő mire hajt, mert nekem ő nem is kellett valojában. Lenézes is volt bennem ffit se lattam benne. En igy kezdtem.
Ezert is röhögtem azon hogy a szivem lenne a trofa. Hogy neki az kell. Hiaba öve a testem, neki az nem elég.
Es ebbol elindult vmiféle macskaeger jatek.
Es soha nem gindoltam azt h bele fogok esni. Ez engem is meglepett.
Valojaban amugy a szakitas oka az volt hogy nem akartam hozza (anyjahozlkoltozni. Igy kidobott a p.csaba de röhögve. En meg na akkor sirtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!