Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Lehet valaki ennyire számító...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet valaki ennyire számító és aljas?

Figyelt kérdés
4 hónapot voltam együtt a párommal. Én vagyok a nő. Nekem mindig hosszútávú kapcsolataim voltak. Ő azt mondta az elején, hogy neki pedig minden kapcsolata 4 hónapig tartott. Eljött nálunk is a 4. hónap. Egyik napról a másikra szó nélkül lelépett. Nem volt előző nap se vita se semmi. Eszembe jutott hogy létezik az, hogy valakit nem is érdekel hogy hol tart a kapcsolat, eljön a 4. hónap és automatikusan lelép egy szó nélkül?
2021. szept. 16. 08:40
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
*trofea
2021. szept. 16. 09:36
 22/36 anonim ***** válasza:
Aljasnak nem mondanám. Hiszen elmondta neked, hogy minden kapcsolata 4 hónapig tartott, tart. Te csak bíztál benne, hogy nálad nem így lesz. Holnap a következőnek fogja mondani.
2021. szept. 16. 09:54
 23/36 A kérdező kommentje:
Azt ne mondd hogy normális az, hogy valakinek minden kapcsolata pontosan x ideig tart. Ha azt mondja hogy figyel max 4 hónapot leszünk együtt akkor abba bele sem megy senki sem. Ő ezt nem rám vonatkoztatva mondta.
2021. szept. 16. 10:14
 24/36 anonim ***** válasza:
70%

"Azt ne mondd hogy normális az, hogy valakinek minden kapcsolata pontosan x ideig tart."

Elmondta? Belementél?

Akkor miért őt ócsárolod. Magadat okold.

Mért gondoltad hogy veled máskènt lesz?

2021. szept. 16. 10:18
 25/36 A kérdező kommentje:
Azt hiszem nem értesz. Összejössz vkivel akkor nem fogod a multjat firtatni. Az sem erdekelne hogy masokkal meddig volt, hiszen veled van. Teljesen más az ha vki megmondja csak 4 hónapot leszek veled, másnaptól eltűnök. Ez igy nem hangzott el!
2021. szept. 16. 10:23
 26/36 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom, nem így mondta, hogy "figyelj drágám, készülj, mert 4 hónap múlva neked is lejár a szavatosságod". Hanem mint egy érdekességet, hogy "képzeld, idáig minden kapcsolatom 4 hónapig tartott". Ilyesmi furcsa véletlenek, déjavu-k azért megesnek az emberrel. Amire természetes reakció a bizakodás, hogy akkor már ugyanoda csak nem csap megint a villám. Mondjuk nem mindegy, hogy a minden kapcsolata 1-2-3 nő volt, vagy 20, mert az utóbbinál már több, mint gyanús, hogy mégsem véletlen, hanem sormintát keres.
2021. szept. 16. 10:28
 27/36 anonim ***** válasza:

"Hanem mint egy érdekességet, hogy "képzeld, "

Az se biztos h ő ugy ment neki a kapcsolatnak hogy 100 hogy ebbol is biztos tiplizni fog.

Ennyibol caak az jon le hogy par honapig tart mire dönt a srác h kell e a csaj vagy nem.

Megismeri (lehet meg is szereti),kiprobalja vele milyen az "élet", aztan vagy megmarad vagy nem vagy tetszik neki a dolog vagy nem.

2021. szept. 16. 10:43
 28/36 anonim ***** válasza:

Lehet őt magát is meglepné mint engem az, hogy 4 honapnál erdemesnek latja tovabb maradni.

(Engem meglepett az hogy meg tudott kapni a srac igy hogy en hatarozottan mégcsak nem is akartam őt)

2021. szept. 16. 10:45
 29/36 anonim ***** válasza:
8%

Hát nem te voltál neki a meglepetes, aki mellett megmaradna esetleg még úgyis,hogy alapbol nem ez volt a szandeka. Maradjunk ennyiben.

Neki is lesz villamcsapás az eletében. Ha nem lenne az neki is szomoru lenne sztem hogy nincs nő aki magával ragadna.

2021. szept. 16. 10:47
 30/36 anonim ***** válasza:
*ragadná
2021. szept. 16. 10:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!