Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet valaki ennyire számító és aljas?
"Azt ne mondd hogy normális az, hogy valakinek minden kapcsolata pontosan x ideig tart."
Elmondta? Belementél?
Akkor miért őt ócsárolod. Magadat okold.
Mért gondoltad hogy veled máskènt lesz?
"Hanem mint egy érdekességet, hogy "képzeld, "
Az se biztos h ő ugy ment neki a kapcsolatnak hogy 100 hogy ebbol is biztos tiplizni fog.
Ennyibol caak az jon le hogy par honapig tart mire dönt a srác h kell e a csaj vagy nem.
Megismeri (lehet meg is szereti),kiprobalja vele milyen az "élet", aztan vagy megmarad vagy nem vagy tetszik neki a dolog vagy nem.
Lehet őt magát is meglepné mint engem az, hogy 4 honapnál erdemesnek latja tovabb maradni.
(Engem meglepett az hogy meg tudott kapni a srac igy hogy en hatarozottan mégcsak nem is akartam őt)
Hát nem te voltál neki a meglepetes, aki mellett megmaradna esetleg még úgyis,hogy alapbol nem ez volt a szandeka. Maradjunk ennyiben.
Neki is lesz villamcsapás az eletében. Ha nem lenne az neki is szomoru lenne sztem hogy nincs nő aki magával ragadna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!