Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után újra együtt?
Volt ilyenben részetek? Meddig voltatok külön, ki szakított, és miért? Azóta működik? Milyen hosszú volt a kapcsolat, és mióta vagytok újra együtt?
Nemet, és kort is légyszi.
Szeretnék kibékülni barátnőmmel, és érdekelne egy kis statisztika, hogy tényleg nagyon káposzta effektus e, vagy ez csak közhely. Tudom, hogy minden kapcsolat más, de akkor is.
Köszi!
Attól függ, miért mentetek szét. Mi is szétmentünk kb egy hete az exemmel, akkor még állítólag szeretett, tegnap beszéltem vele és azt mondta jobb lesz ez így meg hogy ő nem érez már úgy irántam mint az elején.. vagy hazudott, vagy ő maga se tudja mi van. Innentől, ha keresne, nem mondanám hogy nem lehetünk együtt, de igencsak elbeszélgetnék vele hogy mi is volt ez. De én biztos hogy nem fogom keresni többet..
Ha nektek meg lehet ezt még beszélni és nem olyan nagy a baj, keresd, küzdj érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!