Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még esély hogy újra együtt legyünk?
Sziasztok!
A barátommal egy évig voltunk együtt de picit eltávolodtunk ezért szakítottunk, utóbbi időben sok volt a vita de hogy 2 hete nem vagyunk együtt rendeződtek, hogy hogy tudnánk helyrehozni. Jelenleg kettős érzés van benne néha úgy érzi, hogy megbánta a szakítást de jelenleg úgy érzi ez a jó, illetve azt mondta tuti megfogja bánni csak nem tudja mennyi idő.
A másik probléma hogy miután szakítottunk újra ismerősök lettek facebookon a volt barátnőjével, nagyon rossz kapcsolatuk volt azt mondta megviselte és nem akar tőle semmit. Nem is beszélnek állítólag se semmi csak azért lettek mert nem akar rosszban lenni senkivel ami nekem furcsa.
Szerintetek van esély újra együtt legyünk vagy engedjem el?
21/L
Én is szakításon megyek keresztül pont most. Szerintem engedd el, ne legyen benned az a várakozó helyzet, mert az a legrosszabb...
Ha igazán szeret, nem mond ilyet a másik, hogy "majd idő és lehet megbánom és visszajövök" ... mert addig meg kipróbál másokat, vagy mi?
Meg exet is minek újra felvenni, amikor úgy alakult, hogy törölték egymást. Értelmetlen.
Kitartás :'| ha szeretnél róla még beszélni, írj privátot nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!