Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Írnátok olyan személyes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Írnátok olyan személyes tapasztalatokat, hogy szakítás után újra együtt voltatok?

Figyelt kérdés
Meddig voltatok együtt, miért szakítottatok? Mennyi időre, H sikerült újra összejönni?
2021. aug. 10. 12:27
1 2
 1/19 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
100%

Tini voltam, 2-3 alkalommal szakítottam, mert úgy éreztem elindultunk más-más irányba, ő visszasírta magát, hetekig tartott a dolog, de csak megszokás volt, semmi értelmét nem látom így utólag sem, aztán egyszer végleg szétmentünk.

Azt mondom, ha nem valami baromi nagy erkölcstelenség történt, hanem valami ami picit túl komoly volt, és volt egy kis szétmenés, szünet, akkor talán még működhet utána, de amikor pl megcsalás, vagy pl mint a mi esetünkben is, megváltoztunk, mást akartunk az élettől, tehát összeférhetetlenség volt a képben, kár folytatni, idő és energiapazarlás.

2021. aug. 10. 12:30
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Három év után megcsalt, lebukott. Annyira tini és annyira szerelmes voltam, hogy megbocsátottam. Ma már nem tenném, utána jó ideig nem tudtam benne megbízni, de ami még ennél is durvább, ő lett betegesen féltékeny, pedig semmi oka nem volt rá. Sajnos nagyon sokáig tűrtem, ma már egészen másként tennék.
2021. aug. 10. 12:42
 3/19 anonim ***** válasza:
54%
Ha vissza akarod szerezni az exed, akkor teperj érte, legyél kitartó És csábítsd el újra. Probáld megbeszélni vele a problémát ami a szakitáshoz vezetett. Hajrá
2021. aug. 10. 12:43
 4/19 anonim ***** válasza:
31%
Ne csináld! Természetes, hogy hiányzik, de sosem fog működni. Idővel elmúlik az érzés.
2021. aug. 10. 12:50
 5/19 anonim ***** válasza:
44%
nincs ilyen. Szakításnak oka van és végleges a részemről.
2021. aug. 10. 12:55
 6/19 anonim ***** válasza:
2021. aug. 10. 13:05
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Elkezdtünk távolodni egymástól azt éreztük igazából nem szeretjük egymást, kis szünet majd elkezdtünk beszélgetni. Azóta 5 éve vagyunk együtt és van 2 gyönyörű gyermekünk, az a kis szünet sokat segített és nagyon szeretjük egymást.
2021. aug. 10. 13:37
 8/19 anonim ***** válasza:
90%

Már 2x szakítottunk, mindig egy hónapra. Most már egy hónapja vagyunk külön ismét. Talán végleges, talán nem. De inkább előbbi. Beszélünk, de már nem olyan és nem is akarom.

Egyébként felesleges az újrakezdés. Ugyanazok lesznek a problémák, ha egyik fél sem változtat.

2021. aug. 10. 14:21
 9/19 anonim ***** válasza:
76%
Hazaköltözött a szüleihez egy kisebb balhé után, este írt hogy elbaszta és rosszul döntött. Magával vitte a kutyát, aki nekem nagyon hiányzott, így visszaengedtem, pár hónap múlva aztán végleg elküldtem, sajnos a kutyát is vitte magával.
2021. aug. 10. 16:02
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

5 év után én szakítottam vele, eléggé sok oka volt (a munkámat semmisnek tekintette, kioktatott, a szexnél nem érdekelte ha fájdalmat okoz direkt, lenézett és anyagilag kihasznált).

1 hét után jöttünk össze újra, ő sírva könyörögve jött, hogy bocsássak meg, megváltozik. Végül nagyon hülye módon családi nyomásra ("sose találsz még egy ilyen férfit", "5 évet kidobnál a kukába, amikor most mondja, hogy megváltozik?!" stb) újra összejöttem vele, sőt, pár hónap múlva össze is költöztem vele.

1,5 évvel később a nagy konyhakéssel a kezemben azon töprengtem, hogy a saját csuklóm vagy az ő torka? 1,5 év alatt agresszív is lett velem szemben, a családom szerint "férfi, ez természetes", nem számíthattam tőlük segítségre.

Hónapokig trükköztem a fizetés-kiadás mennyiségével (mit mondok neki, mi mennyibe került), hogy meglegyen 2 havi kaució + a lakbér. Aláírtam a szerződést, kivettem egy nap szabadságot (amíg összepakolok), barátok kocsival segítettek a cuccaimmal. A szakításnál 2 férfi ismerősöm a hátam mögött állt, hogy ne verjen meg.

Aztán kezdődött a zaklatása minden felületen, de ez már egy másik történet...

SOHA, DE SOHA TÖBBÉ nem kezdek újra egy kapcsolatot. Nem véletlenül lett vége.

2021. aug. 10. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!