Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írnátok olyan személyes tapasztalatokat, hogy szakítás után újra együtt voltatok?
Tini voltam, 2-3 alkalommal szakítottam, mert úgy éreztem elindultunk más-más irányba, ő visszasírta magát, hetekig tartott a dolog, de csak megszokás volt, semmi értelmét nem látom így utólag sem, aztán egyszer végleg szétmentünk.
Azt mondom, ha nem valami baromi nagy erkölcstelenség történt, hanem valami ami picit túl komoly volt, és volt egy kis szétmenés, szünet, akkor talán még működhet utána, de amikor pl megcsalás, vagy pl mint a mi esetünkben is, megváltoztunk, mást akartunk az élettől, tehát összeférhetetlenség volt a képben, kár folytatni, idő és energiapazarlás.
Itt leirtam 2.komment
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szaki..
Már 2x szakítottunk, mindig egy hónapra. Most már egy hónapja vagyunk külön ismét. Talán végleges, talán nem. De inkább előbbi. Beszélünk, de már nem olyan és nem is akarom.
Egyébként felesleges az újrakezdés. Ugyanazok lesznek a problémák, ha egyik fél sem változtat.
5 év után én szakítottam vele, eléggé sok oka volt (a munkámat semmisnek tekintette, kioktatott, a szexnél nem érdekelte ha fájdalmat okoz direkt, lenézett és anyagilag kihasznált).
1 hét után jöttünk össze újra, ő sírva könyörögve jött, hogy bocsássak meg, megváltozik. Végül nagyon hülye módon családi nyomásra ("sose találsz még egy ilyen férfit", "5 évet kidobnál a kukába, amikor most mondja, hogy megváltozik?!" stb) újra összejöttem vele, sőt, pár hónap múlva össze is költöztem vele.
1,5 évvel később a nagy konyhakéssel a kezemben azon töprengtem, hogy a saját csuklóm vagy az ő torka? 1,5 év alatt agresszív is lett velem szemben, a családom szerint "férfi, ez természetes", nem számíthattam tőlük segítségre.
Hónapokig trükköztem a fizetés-kiadás mennyiségével (mit mondok neki, mi mennyibe került), hogy meglegyen 2 havi kaució + a lakbér. Aláírtam a szerződést, kivettem egy nap szabadságot (amíg összepakolok), barátok kocsival segítettek a cuccaimmal. A szakításnál 2 férfi ismerősöm a hátam mögött állt, hogy ne verjen meg.
Aztán kezdődött a zaklatása minden felületen, de ez már egy másik történet...
SOHA, DE SOHA TÖBBÉ nem kezdek újra egy kapcsolatot. Nem véletlenül lett vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!