Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írnátok olyan személyes tapasztalatokat, hogy szakítás után újra együtt voltatok?
Figyelt kérdés
Meddig voltatok együtt, miért szakítottatok? Mennyi időre, H sikerült újra összejönni?2021. aug. 10. 12:27
11/19 Ypszilon1980 válasza:
Inkább írd le a te esetedet, irreleváns másnak a története, semmit nem mond neked, talán úgy tudunk segíteni.
12/19 anonim válasza:
1 év 10 hónapig voltunk együtt. Megcsalt. Ostoba voltam, de még egyszer utoljára együtt voltunk szakítás után. Naív voltam, fiatal, fülig szerelmes.
Szerencsére ma már nem ilyen vagyok!
13/19 A kérdező kommentje:
11-es:
Tök jó volt a kapcsolat, csak mindig voltak apró semmitmondó viták, így utólag az én hibámból... Ha ezen időben változtatok akkor szerintem nem is jutunk el szakításig...
Másfél másfél hónapja dobott egy nyaralás végén... Ott is a semmin vitaztunk...
Egy hónapig próbálkoztam, de elutasított, mondván, hogy úgysem változna semmi... Immár 2 hete inkább nem is keresem...
Tömören ennyi a sztori...
2021. szept. 7. 01:56
14/19 Ypszilon1980 válasza:
Most vissza akarsz menni hozzá?
15/19 A kérdező kommentje:
Igen!
2021. szept. 7. 06:43
16/19 Ypszilon1980 válasza:
Szakított veled és te hetekig nyomultál rá, persze hogy elutasít, nőknél ez természetes védekező reakció,már ha te vagy a férfi, mert ezt nem írtad. Adj időt magadnak.
17/19 A kérdező kommentje:
Igen én vagyok a Férfi... hát immár 2 hete nem kerestem és ő sem engem... még kicsit várok, aztán megpróbálok vele újra beszélni, veszíteni valóm már nincs...
2021. szept. 7. 06:55
18/19 Ypszilon1980 válasza:
Ugye azt azért belátod te is, hogy ennyi idő kevés ahhoz, hogy változzon valaki, én sem hinném el. Ezek a semmitmondó veszekedések a legrosszabbak, mert nem tudod hol megfogni, legjobb esetben is kell 2-3 hónap mire magadban letisztul.
19/19 A kérdező kommentje:
Igaz amit írsz, de 2-3 hónap alatt már simán túl lesz rajtam...
2021. szept. 7. 07:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!