Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt az első jel, ami arra utalt, hogy szakítanod kell az expároddal?
Ennyi erővel a 130 kilós csávó meg örüljön, hogy egyáltalán bármilyen nője volt.
De reflektálva a válaszodra, ha annyira nem tetszik valaki, nem jövünk vele össze, ilyen egyszerű.
A legelsőnél még fiatal voltam és naiv, mikor beleszeretett egy ismerős nőbe és ezután még együtt maradtunk, majd később mikor kiderült, hogy egy kurvával csalt meg, ekkor én a haverjával, aztán mikor a falba ütött, hogy ne engem, aztán az éjszaka közepén lelépett, ott hagyva rettegve. Ezután már tudtam, hogy ennyi és tovább ezt nem tehetem magammal, szakítottam.
A másik meg 180°-os fordulatot vett, persze volt más is, de nem gondoltam volna, hogy ekkora hatással lehet rá, először csak elköltöztem és mikor láttam, hogy az amiben élt, beszippantotta, szakítottam.
És a legutolsó, amikor olyan elvárást tett, amivel egyáltalán nem tudtam azonosulni és akkor tudtam jobb nélküle.
Most már tudom, amikor túl sok kompromisszumot kell saját magammal kötni az felejtős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!