Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mi volt az első jel, ami arra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt az első jel, ami arra utalt, hogy szakítanod kell az expároddal?

Figyelt kérdés
2021. szept. 1. 22:48
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi erővel a 130 kilós csávó meg örüljön, hogy egyáltalán bármilyen nője volt.

De reflektálva a válaszodra, ha annyira nem tetszik valaki, nem jövünk vele össze, ilyen egyszerű.

2022. júl. 21. 17:16
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

A legelsőnél még fiatal voltam és naiv, mikor beleszeretett egy ismerős nőbe és ezután még együtt maradtunk, majd később mikor kiderült, hogy egy kurvával csalt meg, ekkor én a haverjával, aztán mikor a falba ütött, hogy ne engem, aztán az éjszaka közepén lelépett, ott hagyva rettegve. Ezután már tudtam, hogy ennyi és tovább ezt nem tehetem magammal, szakítottam.

A másik meg 180°-os fordulatot vett, persze volt más is, de nem gondoltam volna, hogy ekkora hatással lehet rá, először csak elköltöztem és mikor láttam, hogy az amiben élt, beszippantotta, szakítottam.

És a legutolsó, amikor olyan elvárást tett, amivel egyáltalán nem tudtam azonosulni és akkor tudtam jobb nélküle.

Most már tudom, amikor túl sok kompromisszumot kell saját magammal kötni az felejtős.

2022. júl. 21. 21:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!