Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt az első jel, ami arra utalt, hogy szakítanod kell az expároddal?
Talán az, amikor 6-7 hónapja voltunk együtt, és felutaztunk Budapestre. Volt WC a vonaton, volt WC a Keletiben, sőt, nyilvános WC-k is voltak, nem úgy, mint falun. Én a Jászain akartam bemenni egy boltba. Út közben ő többször is emlegette, hogy látja a Westend feliratot, én meg mondtam, hogy ha letudom, amit akartam, akkor bemehetünk a Westendbe is, ha szeretne ott valamit.
Aha, odaértünk a boltom elé, hát ő már az ajtóban elkezdett üvöltözni, hogy neki pisilnie kell, és milyen szemét voltam, hogy nem vittem el egy WC-hez. Egy felnőtt, akkor 23 éves embert. Megjegyzem, egy szóval sem mondta, hogy már nem bírja tartani, csak utalgatott rá a Westenddel, de azt hittem, hogy valamilyen boltba szeretne ott bemenni.
Sajnos ekkor adtam még esélyt, hogy beszéljük meg, és megígérte, hogy legközelebb szól, nem pedig hisztizik. Utána még sok időt pazaroltam rá sajnos, amibe belefért, hogy fizikailag is bántalmazzon. Végigrángatott az utcán, de úgy, hogy utána belilult a karom, ahol belém mart.
Nekem az exem mondta azt, hogy váljunk el.
Honnan jutott ez az eszedbe hirtelen?
Már régóta gondolkodok rajta!
???
Milyen régóta??? 2,5 hónapja vagyunk házasok!
Még nem az exem, de nemsokára az lesz.
Amikor a boltban hangosan rámförmedt, hogy " te hülye vagy??"... csak mert nekem valami nagyon megtetszett, ami kicsit drága volt és szerettem volna megvenni.
Sok-sok megalázás utan és hogy olyan dolgokat akart elhitetni velem magamról amik nagyon károsak rajöttem, hogy ez nincs rendben.
Már az elején ki kellett volna dobnom amikor arra fogra, h 3 napig nem válaszolt nekem sehol, hogy beteg..
De én hülye, elmentem hozzá ápolgatni inkább.. Majd tűrtem, h annyira bámulja a nőket, hogy meg se hallja, h hozzá beszélek.
Majd kidobott egy hülye indokkal, aztán kibékültünk és megcsalt, majd tiszteletlen volt velem és lehúzta az önbizalmam, majd utcára kirakott novemberben a fagyba, majd szakított egy másik nőért..
Utána mikor pánikrohamom volt(pánikbeteg vagyok, miatta nem 1x volt rohamom, de az utolsónál direkt úgy viselkedett és olyanokat mondott, amitől tudja, h rosszabbul leszek, ha eléri a célját lehet meg is fulladok..) , próbált megfulladásig hergelni, csak pont a fordítottját érte el és úgy elöntötte az agyam a düh, hogy a 158 centi 80 kgommal a 190 centis 130kgos csávót sírásig vertem és még a buszsofőr se merte felengedni a buszra, amíg abba nem hagytam, úgy kikeltem magamból.
Lehet, hogy szégyen. De inkább így, mint h mentőt kelljen hívni rám a gonoszságáért.
Így is hülye voltam, h ennyit eltűrtem.
2x lebukott hogy más lányokkal beszélget, ha sétáltunk és egy fiú rám nézett én voltam a hibás hogy engem miért néz meg más fiú.
Veszekedés közben ahol nekem volt igazam megfejelt és elpattant egy ér az orromba. Mindig azt éreztette velem hogy semmihez se értek, soha nem dícsért meg.
Én elég sokáig húztam vele, pedig nem kellett volna.
Ilyeneket csinált pl., hogy beparkoltam egy helyre, erre odajött ordibálni velem egy pasi, hogy miért oda állok. Fogalmam sem volt róla, hogy miért ne állhatnék oda, de a párom sűrűn elnézést kért, majd rám förmedt, hogy álljunk odébb.
Meg amikor buszra szálltunk, és rettenetes huzat volt, becsuktam egy ablakot. Erre elnézést kért mindenkitől, és kinyitotta. Senki nem szólt egy szót sem. Utána megkérdeztem tőle, hogy ezt mégis miért csinálta. Azt mondta, hogy mindenki mérgesen nézett. Mondtam neki, hogy és akkor mi van? Nekem meg sok volt az a huzat, most kivel él együtt, az ottani idegenekkel vagy velem?
Egyszer elmentünk a piacra, és vettem egy pár zoknit. Elég ciki volt, mert akkor vettem észre, hogy nem vittem magammal a tárcámat. Megkértem, hogy kifizetné-e. Erre ott az eladó előtt lehülyézett, hogy hogy lehetek már ilyen, hogy tárca nélkül indulok el vásárolni. Mondtam neki, 300 ft, majd megadom otthon, nem mindegy?!
Ezek persze apróságoknak tűnnek, de ha mind-mind összerakom, akkor kiderült, hogy egyáltalán nem vállalt velem szolidaritást, mindig a másik ember véleménye volt a fontos.
A férjem nem ilyen, ő mindig kiáll értem, és megvéd idegenekkel szemben. Amúgy nem értem miért vannak ilyen férfiak, de anyu mesélte, hogy apám is ilyen volt, ha valaki beszólt anyámnak valamiért, még ő kért elnézést. El is váltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!