Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szemét dolog szakítani azért,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szemét dolog szakítani azért, mert sokat költött rám?

Figyelt kérdés

5 éve vagyunk együtt a párommal.

A kapcsolatunk elején nem voltam túl szép, nem volt kiforrott stílusom meg semmi. Viszont, rengeteget kezdtem sportolni, elkezdtem szexin öltözködni, megtanultam szép, de natúr sminket készíteni, és ami a legtöbb balhét szüli: a párom kifizette nekem a fogszabályzómat, egyik Karácsonyra kaptam tőle kupont.

A kapcsolatunk alapból megromlott az utóbbi időben, azt hittem, megcsal a párom, ezért átnéztem a telefonját titokban (tudom, hogy nem szép, de nem bírtam ki). Ugyan nem csalt meg, de az egyik haverjának azt írogatta, hogy béna, esetleg kiscsaj voltam, de ő így is szeretett, most meg ő kikupált, erre hatalmas arcom lett, ezért bánja.

Először is, nem ő kupált ki, ő csak a fogszabályzóért felelős, és az is ajándék volt a részéről, az összes többi dologért én tettem, én (illetve korábban még a szüleim) fizettem mindent. Szerinte csak azért mertem edzeni menni, mert ő bátorított és a diplomámat sem tudtam volna megcsinálni, ha nem ül felettem és irányít.

Nekem ebből elegem van, ráadásul közben nála klasszisokkal, minden szempontból jobb férfiak csapják a szelet, és azon kapom magam folyton, hogy nagyon szeretnék ismerkedni, randizni.

Ezt elmondtam a páromnak, megmondtam, hogy már nem valószínű, hogy vele szeretnék lenni, ha így folytatja, de erre kikelt magából, hogy ha szakítok, megbánom, hogy ekkora patkány vagyok, mert csak felkapaszkodtam a hátán, pedig ő kis szerencsétlen, béna kislányként is szeretett, én pedig egyből mennék a jópasikra, miután őt anyagilag kiszipolyoztam.

Felajánlottam, hogy kifizetem a fogszabályzó árát, de erre az volt a válasz, hogy ne fitogtassam és dörgöljem az orra alá, hogy keresek már annyit, ő tudja honnan indultam és ki vagyok és amúgy is ajándék volt.

Ő csak azt szeretné, ha nem dobnám el az éveket és visszajönnék a földre, mielőtt pofára esnék.

Hogyan szakítsak úgy, hogy ne tudjon többé az anyagiakkal jönni? Már biztos vagyok benne, hogy szakítani akarok és randizni szeretnék az egyik kollégámmal.

Egyszerűen csak utaljam át a pénzt?

#szakítaniakarok
2021. szept. 1. 15:57
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
86%

Pattintsd le! Csak azzal tud hősködni, hogy ajándékba adott egy kupont? 😂 Milyen férfias! Kevésnek érzi magát hozzád, azért viselkedik így. Viszont neked nem kötelességed elviselned a viselkedését, bántásait. Fizesd vissza neki, úgy már nem lesz mit felhoznia. Így is szégyen, hogy felhozza...

Na, ezért nem szabad semmit elfogadni, visszaélnek vele.

2021. szept. 3. 13:19
 32/33 anonim ***** válasza:
59%
Kérdező, hogy vagy? Sikerült ma elköltöznöd anyudhoz?
2021. szept. 3. 13:32
 33/33 anonim ***** válasza:
0%
Beatrice- Üzenetek :D
2021. szept. 4. 22:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!