Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha ennyire nincs köztünk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ennyire nincs köztünk semmi miért nem szakítunk?

Figyelt kérdés

Próbáltam választ adni magamnak is de nem megy..

Eltávolodtunk egymástól, már alig beszélgetünk szó szerint pár szót vagy annyit sem. Szex már rég nincs köztünk így ez sem lehet ok( max csak ritkán van orál).

Úgy vagyunk egymás mellett..valahogy mintha eltűntek volna az érzéseim..pedig 7eve..

De talán az össze költözéskor indult el a lejtőn a dolog, mert nem úgy törődik/figyel a dolgokra és a rendre mint ahogy nekem alap és én is megteszem.

Viszont hiába közöltem vele olyan mintha nem akarná érteni mi a probléma, mert nem változik semmi..

2021. aug. 31. 17:52
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
És miért?
2021. aug. 31. 17:54
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Féltek a magánytol, a sok emlek összeköt titeket, de jobb lenne már szakitanotok..
2021. aug. 31. 17:59
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Kapcsolatfüggő vagy.
2021. aug. 31. 17:59
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
A takarítás hogy áll?
2021. aug. 31. 18:01
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nem a rendrakás a probléma, ezt hiába közlöd azzal, akinek eleve nem igénye. Azért nem szakítotok, mert nem beszélgettek, mint eddig sem. Ha nincs konfrontáció nincs is miért. Ha egyikőtök lenne olyan bátor, hogy kimondaná, hogy ez nem jó, akkor 10 perc alatt lezongoráznátok.
2021. aug. 31. 18:04
 6/8 anonim ***** válasza:
93%
Gyávák vagytok. Jobb a megszokott kakiban, azt legalább ismered, biztosan tudod, hogy büdös és keserű.
2021. aug. 31. 18:06
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

jaja 6-osnak igaza van!

Lusták és gyávák vagytok. Mert jajj jajj egy új kapcsolat mennyi időbe telik majd...inkább jobb ez még ha sz**ar is,,

2021. aug. 31. 19:51
 8/8 anonim ***** válasza:

#4, Hát nem állhat jól, már megint 2 hete nem mostak fel. 🤣

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyut..

2021. szept. 1. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!