Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normalis ha egy hosszabb kapcsolatban tobbszor szakitunk?
Lenyegeben annyi h en es a “parom” tinikent ismertuk meg egymast, szerelem volt elso latasra..az elso 2 evben minden jo volt majd megtudtam h a hatam mogott talalkozott egy masik lannyal, de elvileg semmi nem volt koztuk csak baratok voltak es egyutt mentek bulizni meg par emberrel es ugye errol rakott ki a csaj kepet is..na itt nem szakitottunk, de mai napig fajo pont az eletemben es sokszor eszembe jut ez a dolog..majd eltelt megint 2 ev es ugy ereztem h mar nem nem vagyok olyan fontos neki, kozben en is elkezdtem akkor eletemben eloszor beszelgetni mas fiukkal is es volt egy srac aki 1 honapos beszelgetes utan vegul “ravett” h szakitsak vele mert h jobbat erdemlek..vegul megtettem mert en elotte nem voltam mas fiuval es emitt igy erdekelt h vajon milyen lehet massal es ahhoz h talalkozni tudjak azzal a masik sraccal celszeru volt elotte “lezarni” a masikat..hat ezt akkor nagyon meg is bantam, szornyu volt az a talalkozas nem is volt semmi es masnap mar ujra egyutt is voltam az exemmel, azaz 1 hetig voltunk kb kulon..majd megint eltelt 2 ev (ugye ekkor mar majdnem 6 eve voltunk egyutt) es munka miatt o az orszag masik reszere koltozott amit en mar tudtam elore es emiatt elbizonytalanodtam mert en meg a jelenlegi varosomban kell h legyek legalabb meg 1 es fel evig..kozben megint elojott bennem h meg nem voltam massal es egyik gyenge pillanatomban mikor kettesben voltam a lakotarsaval picit igy hozza bujtam, de nem tortent semmi..nem csaltam meg, de megis buntudtat volt emiatt es szivem szerint elmondtam volna a paromnak, de a masik srac azt mondta h ne tegyem, mert tuti h akkor megverik ot es ehhez meg mar gyava alak..
Szoval ezek utan h en vetkeztem meg h elkoltozott szivem szakadva azt mondtam neki h ugy latom a legjobbnak ha szakitunk es amugy nagyon szepen valtunk el es meg o is sirt es el sem hiszem h megtortent.. eleve o nem ertette h miert nem akarok belemenni egy tavkapcsolatba, hisz o mar meg is akarta kerni a kezemet meg azt mondta h ha van miert akkor megeri..de kozben en ezekbe annyira nem hiszek mert sztem a tavolsag tonkre tesz mindent + van bennem egy kis felelem is h megcsal mig tavol vagyunk..
Viszont a szakitas ota 4 honap telt el es szinte minden nap beszelunk, az eljen inkabb o keresett mindig meg hivott tobbszor talalkozni csak elutasitottam, de mostanaban mar en is apro indokokkal irok neki es a mai napig nagyon hianyzik es meg mindig szeretem ez az erzes nem mult el..kozben meg mar mindenki “nevet” rajtunk meg a szuleim sem tamogatjak, mert szerintuk ujra szakitani fogunk es h inkabb kezdjek tisztalappal egy uj emberrel..szoval fogalmam sincs h mit csinaljak, nyilvan a szivemre kell hallgatnom, csak nem tudom h mennyire normalis h ennyi ev alatt mar 2x szakitottam vele es mivan ha most ujra egyutt leszunk es rajon h ez neki megsem kell es most meg o szakit velem..a kulon toltott ido alatt o nagyon sok lannyal fekudt le (en senkivel sem) es azt mondta h egyik sem fogta meg igazan es h nemtudja h azert mert meg mindig hianyzok neki, vagy h tul magasak az elvarasok miattam..de h mindenkiben engem keres es ugye belolem csak 1 van..
Szoval vegul beadtam a derekam es talalkozni fogunk es megbeszelunk mindent mert ragaszkodik hozza, csak azt nem tudom h elmondjam neki a lakotarsast mert tuti h kiakadna es a masik sracot sem akarom elarulni, viszont azzal a masikkal a mai napig kerulgetjuk egymast es parszor talalkoztunk is azota, viszont o meg annyira kiszamithatatlan egyik pillanatban akar engem es tesz erte, masikban meg kb le sem szar..felek h bosszubol vegul elmondja, ugyhogy jobb lenne ha en tennem ezt meg.
Na de a fo kerdes..van ertelme ennyi ido utan ujrakezdeni vagy mitevo legyek? Gaz ha mar tobbszor szakitottunk mert szamomra ez meg olyan megalazo vagyis nem tudom h masok is szoktak x evente szuneteltetni a kapcsolatot?
Kérdező, úgy tűnik, hogy nem vagy képes kezedbe venni a dolgokat, sodródsz. Ha az exednek négy hónap alatt nem esett nehezére több lánnyal is lefeküdni, akkor a részéről nyilván már nem olyan erős a kötődés. Szerintem ez a kapcsolat kifutott. Mondd el nyugodta a lakótársas dolgot, ezen a ponton már nem számít.
Neked most arra lenne szükséged, hogy fejleszd az önismereted, és tanuld meg szeretni önmagad. Ebben egy jó pszichológus tudna segíteni.
Miért kínzod magad, de őszintén? Ez a srác nem szeret téged, csakx addig tart, míg nem jön más, egy jobb, vagy akivel jobb a szex, stb.
Mi egyszer szakítottunk 5 év alatt (igazából hülyeségek miatt, amik halmozódtak), de másnap mindent megbeszéltünk, változtattunk és azóta csak erősebbek vagyunk. Tudatosan odafigyelünk, mit szúrtunk el anno, és azokat kerüljük vagy megbeszéljük.
De amit ti csináltok az vicc katergória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!