Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha együtt élek valakivel 20 éve a kapcsolatunk előtt vett lakásban, nem vagyunk házasok, nincs ide bejelentve, de van egy közös gyerekünk, közös kasszán élünk, akkor ha szakítunk akkor neki nem jár a lakásból semmi igaz?
Ha van ahhoz gyomrod, és gerinced, hogy ezt a gyermeked apja felé meglépd, 20 év után, akkor tedd. Nekem nem lenne a helyedben.A te életed, a te cselekedeted. Te fizetsz érte, csak akkor ne nyavajogj, amikor a jövőbeli életedben az anyagi kudarcoknál keresed a miérteket.
A Biblia szerint a te esetedben ez lopásnak minősül. A gyermeked apjának a meglopásának.
Ez kb. olyan, mint amit a húgom tett az urával, hogy a nevelő apja temetését kifizettette az urával, elkérte tőle a pénzt, miközben a halott cége saját halottjának tekintette és fizette a temetést.
1+
Szóval ez lopás, akár mi van a neveden, akár mi volt, és akár mit ír a földi bíróság.
és akár milyen szerződés volt vagy sem közöttetek.
Én amikor majdnem váltam: levettem az összes pénzt, feleztem, és azt adtam át, csak az uram nem volt hajlandó elfogadni, mert vissza akart jönni.
Itt elég jól le van írva:
Miért jobb kiírni egy kérdést, mint beírni google-be, hogy "élettársi kapcsolat vagyonközösség"? :DDD
* kell adni ha tudja bizonyítani
És amit nem tud bizonyítani az akkor sosem volt ugyi? igy gondolod?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!