Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás 4 év után- én akartam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás 4 év után- én akartam túl sokat?

Figyelt kérdés
A volt párommal egyetemen ismerkedtünk meg. Az elején nagy szerelem volt, sokat randiztunk hétköznaponként. A párom sokat bókolt, folyton ölelgetett,csókolt, szerelmes leveleket írt, én szintén viszonoztam ezeket,a kedvében jártam minden téren. Kollégista volt,minden hétvégén (péntek estétől vasárnap délutánig)hazajárt, legtöbbször én is mentem vele,ilyenkor mindig a szüleinek kellett segíteni, vagy tanultunk. Abban nőtt fel, hogy a szülőknek mindig segíteni kell. Kb 2 év után én ezt azonban megelégeltem, és a tudtára is adtam, hogy nem normális hogy minden hétvégén náluk vagyunk és dolgozunk, már hét elején telefonon közölték, hogy egész hétvégére mik a tennivalók,beosztották minden szabadidőnket. Elmondtam neki,hogy nekem is fontos a család, ha kell segítség,rám is számíthatnak, de nem minden hétvégén, illetve szerintem fura az,hogy egy felnőtt férfi mindig erre vágyik, a szülei ugráltatják ahelyett, hogy kettesben pihenne vagy minőségi időt töltene a párjával. Voltak nagy viták,sértődések,szakítás szóba került, ideig -óráig próbálta magát tartani,de kb 1 hónap után mindig minden visszaállt,ránk telepedtek a szülők. Tavaly összeköltöztünk,mindketten dolgoztunk, párom mellette még egy egyetemet csinált. Hétköznap beestünk az albérletbe, és ő semmire nem volt hajlandó, csak kajálni és sorozatokat bámulni, majd késő estig elvonult tanulni a vizsgákra. Semmi randevút nem kezdeményezett,semmi sétát, kirándulást,romantikázást. Csak voltunk egymás mellett. Szex is nagyon ritkán volt, nem figyelt az én igényeimre(pl legyen előjáték). Hétvégén pedig szintén hazarohangált, mert "vágyik" haza, péntektől vasárnapig. Én azzal büntettem hogy nem mentem vele, hazajöttem én is a szüleimhez, vagy barátokkal találkoztam. Kértem tőle,hogy én legyek az első(eljegyzés előtt álló komoly kapcsolatnál szerintem érthető),ne a szüleihez rohangálás,ne a munka,ne a tanulás, azt mondta, hogy a szülei előrébb valók lesznek, nem tud mást igérni. Ennek a teljes elhidegülés, közöny lett a vége,ráment a kapcsolatunk. Mit kellett volna másképp csinálnom? Vagy csak tűrnöm kellett volna,mert szeretem?

#szakítás #elhidegülés #szülőfüggőség #minőségi idő hiány
2021. aug. 25. 17:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
" Hétköznap beestünk az albérletbe, és ő semmire nem volt hajlandó, csak kajálni és sorozatokat bámulni, majd késő estig elvonult tanulni a vizsgákra." Azért arra készülj fel, hogy ez esetleg mással is így lesz majd egy idő után. A való élet nem rózsaszín tündérmese. A minden hét végén szülőkhöz rohangálás persze nem normális, megértem, hogy emiatt szakítottál.
2021. aug. 25. 18:49
 12/19 A kérdező kommentje:
Igen tudom, hogy sajnos a hétköznapok nagy átlagban minden párkapcsolatban ilyenek! Kiagyalják az embert a munkahelyén, fáradtság, stressz stb. Viszont szerintem meg kell találni azt a pároknak, ami feltölti őket! Én tudtam róla,hogy őt a közös főzés, és a sorozatozás kikapcsolja. Megadtam neki ezeket. De! Ő is tudta, hogy én imádok sétálni, beülni erre -arra... és a covid hullám utáni nyitáskor se kedvezett nekem! Nem nagy dolgokra gondolok... egy kávéra, sütire, sörre, nem nagy összegű programra... és semmit nem kezdeményezett a kapcsolat végén. Talán itt tettem le végleg erről az egészről.
2021. aug. 25. 19:06
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

11# Én egyetemista vagyok, mellette dolgozom, és ugyanezt tudom mondani :/ Magamra alig találok időt, meg a barátaimra, nemhogy két emberre.

Szoval sajnos ez tényleg így van. Persze emellett egyáltalán nem normális állapot, amit a kérdező leírt és egyetértek a válaszok nagy részével

2021. aug. 25. 20:08
 14/19 A kérdező kommentje:

Igen én is voltam egyetemista és dolgoztam mellette,tudom milyen egyszerre a kettő!

Ebben az volt a felháborító az exem részéről, hogy rám nem volt ideje! Például: Napok óta készült a vizsgára, hétvégére hazament, én meg a szüleimhez mentem. Vasárnap este amikor taliztunk és mesélt a hétvégéjéről közölte, hogy jaj amúgy jól haladt a tételekkel,úgyhogy beállt segíteni a lakásfelújításnál pár órára... majd másnap amikor én 1 órára elhívtam vásárolni, húzta a száját, hogy nem lehetne majd pár nap múlva, mert itt a vizsga és rengeteget kell tanulnia,1 óra is sokat számít...

2021. aug. 25. 20:36
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

13# igen, ez így összességében tényleg fura...

(P.s. Aki volt egyetemista, az tudja, hogy 1 óra mit sem számít ;)

2021. aug. 25. 20:48
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
14# *
2021. aug. 25. 20:48
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

#10 vagyok

ismerős... meg hazament tanulni, közben filmet nézett, randira még véletlenül sem visz el, mert ideje nincs, ja és ő az egyetlen, aki az ezermester a családban, nélküle a család még mosógépet sem tud venni. Szerintem dobd ki, ha nem tudsz beszélni a fejével, hogy ne nő létedre kelljen már könöyrögnöd egy randiért..

Ha szeretnél beszélgetni és együtt dühödni, csak írj rám :(

23L

2021. aug. 25. 23:11
 18/19 A kérdező kommentje:

Igen,pontosan,minden így volt nálunk is, ahogy Te leírtad! Nem akart minőségi időt, feledékeny volt,nem tett a kapcsolatért...amikor mondtam neki,hogy 2 emberes munka a kapcsolat,akkor meg csak azzal jött,hogy ő nagyon szeret, de fáradt, ennyire van kapacitása...Amikor én is feladtam, és már nem tettem ezért, ott pedig végleg meghalt a kapcsolat.

2021. aug. 26. 12:03
 19/19 Rick Taylor válasza:
100%

hello!

szerintem jol tetted,hogy szakitottal.többet érdemelsz. én ugy gondolom ha kicsit kevesebbet jart volna segiteni,mondjuk havi 1x es az igényidre figyelt volna akkor tartott volna tovabb.én pl figyelek a barátnöm igényeire 7év utän is tudom nem lehet mindig mindent meg tenni,de ha szereti a másikat akkor egy kicsit figyeljen erre.ha nem tudja korrigalni ezt a beosztast akkor sajnos csak a sajat idödet huzod.

2021. aug. 30. 05:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!