Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha massal volt miert ker szamon engem?
Figyelt kérdés
Lassan 1 hónapja kulon vagyok exemtol. 5 ev kapcsolat volt, en szakitottam, mar sokadjara, de most vegleg! Egy buliban osszegabalyodtam egy sraccal, de addig tudatosan nem mentem el vele.. Exem meg szamonkert sms-ben, hogy milyen gusztustalan vagyok, meg a halalunkat kivanta.. Erre ma tudtam meg, hogy o mar egyutt volt egy nővel, ez biztos forrasbol tudtam meg, es elmondása alapjan mar parja is van.. Akkor o miert ker engem szamon?2021. aug. 24. 22:32
1/8 A kérdező kommentje:
es o hamarabb volt egyutt a holgyemennyel, mint hogy en csokoloztam a buliban 🤷🏽♀️
2021. aug. 24. 22:33
2/8 anonim válasza:
Nem mindegy! Küldd el a büdös francba.
Most ha azon kattogsz, hogy szeret, akkor gondolj a barátnőjére.
3/8 anonim válasza:
Mert féltékeny, mert neki lehet, de neked még utána kéne bánkódni szerinte, mert rosszul esett az egójának, hogy továbbléptél (még akkor is, ha ő már lefeküdt mással). Ne foglalkozz vele és semmiképp ne magyarázkodj neki. A legjobb ha figyelmen kívül hagyod az sms-ét.
4/8 A kérdező kommentje:
Tehat még mindig abban a tudatban van, hogy a tulajdona vagyok 😂🤦🏽♀️ kis naiv.Amugy amilyen novel volt.. 🤦🏽♀️ es engem kritizalt mindig, hogy minden sarkon talal nalam jobbat.. es osszejott egy se fenek, se mell, nagy orru, nala magasabb nővel, es meg is dontotte!
2021. aug. 24. 22:59
5/8 anonim válasza:
Hát te se lehetsz jobb az exednél, névtelen fórumon nekiállni szidni az ex új nője külselyét... Nem tévesztettél kategóriát? Ez nem a tini kapcsolatok.
6/8 anonim válasza:
Oke. Tehat jo nagy prolik vagytok.
7/8 A kérdező kommentje:
ki beszel az uj nojerol? azt sem tudom ki az.. 🤦🏽♀️😂 Ertelmezni nem lenne hatrany.. Nem mellesleg meg ha nem szep akivel kozosult, akkor nem az.. 🤷🏽♀️😂állítólag a kedvese az.
2021. aug. 25. 07:58
8/8 A kérdező kommentje:
egyébként sajnalom, de számomra sosem lesz rendes kedves no az, aki elso este szetteszi a labait 🤷🏽♀️ de ettol független tenyleg nem szep a holgy.. es ez nem on nyugtatas, hanem igy van
2021. aug. 25. 08:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!