Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mással láttam az exem!?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mással láttam az exem!?

Figyelt kérdés

Tegnap a városból hazajövet láttam meg az exem egy másik csajjal. Hirtelen fel se fogta az agyam, amit a szemem látott, sokkoló volt látni őt mással, nem tagadom. 2 hónapja szakítottunk, nem gondoltam volna, hogy ő ilyen hamar túllép, főleg a tegnapi nap miatt én még nagyon nem állok készen a továbblépésre. Ami miatt viszont még nagyon mellbevágott a helyzet, hogy arra a helyre vitte a csajt, amit én mutattam meg neki és velem volt ott életében először.

Ebben a helyzetben mit tegyek? Keressem fel, írjak neki egy sms-t? Nyilván nem fogom megemlíteni, hogy mással láttam.

2021. márc. 9. 10:27
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
97%
Nem értem az okát amiért felkéne keresned vagy sms-t kéne irnod. Ez ilyen női kényszer?
2021. márc. 9. 10:32
 2/17 anonim ***** válasza:
87%
Te szakítottál vele? Menj akaszkodj rá, szerintem kezdd el SMS-ekkel bombázni. Kérd számon, hogy tegnap nem mondta, hogy boldog nőnapot... és én a hisztit is kiverném amiért mással van. Komolyan 2 hónapja nem vagytok együtt...hogy képzeli. Ilyen faszival mit is akarnál kezdeni aki éli tovább az életét? Gyalázatos :D:D:D:D
2021. márc. 9. 10:32
 3/17 anonim ***** válasza:
96%
Dehogy keresd fel! Ilyen helyzetben az a legjobb, ha nem teszel semmit. Szakitottatok, neki se lenne koze ahhoz, ha massal lennel. Nem bantani akarlak, felre ne ertsd, sok ilyenen estem mar at mert kisvarosban nottem fel es tapasztalatbol mondom, hogy a legrosszabb, amit tehetsz, az az, hogy kapcsolatba lepsz vele. Fajdalmat okoznal sajat magadnak, illetve szerintem eleg megalazo is lenne a dolog, legalabbis utolag ha visszagondolok, en nagyon megalaztam magam ezzel a kaparassal. Sajnalom, tenyleg megertelek :(
2021. márc. 9. 10:33
 4/17 A kérdező kommentje:
Egyszerű az oka: hiányzik. A szakítás óta mind a ketten tettünk kísérletet, hogy beszéljünk a másikkal, de sosem jött össze a dolog.
 5/17 anonim ***** válasza:
94%
Nem a te dolgod, nincs már semmi közöd hozzá. Oda mennek és azt csinálnak, amit akarnak.
 6/17 anonim ***** válasza:
94%
Látod, hogy már túl van rajtad, és mással van, innentől a legjobb, amit tehetsz, hogy te is továbblépsz, és nem bele próbálsz piszkítani az új kapcsolatába. Persze ha nincs semmi tartásod, akkor nyugodtan kezd csak keresni őt, remélem, csúnyán lekoptat vagy felültet téged.
2021. márc. 9. 10:44
 7/17 anonim ***** válasza:
94%

Ha a szakítás után mindketten tettetek kísérletet, hogy beszéljetek a másikkal, de nem jött össze a dolog, az nem véletlenül volt.

Szerintem te még a régi szép emlékekhez ragaszkodsz, de ha szakítottatok, akkor fölöslegesen. Ilyen döntést nem viccből hoz az az ember, hanem azért, mert nem működik a kapcsolat. Ha most összejönnétek, ugyanúgy nem működne.

Inkább lépj te is tovább, keress olyat, akivel boldog tudsz lenni.

2021. márc. 9. 10:49
 8/17 anonim ***** válasza:
95%

Ne tegyél semmit!!

Én is átérzem mi van most benned. Mi majd fél éve szakítottunk már, nagyon csúnyán bánt velem a szakításunk előtt és nem bírtam tovább, hiába szerettem nagyon-nagyon. Pikk-pakk túllépett rajtam, nemsokat jelentettem neki, így utólag látom azokat a pillanatokat is amikor feltűnhetett volna ha nem vakít el a szerelem.

Csak magadat aláznád meg. Legyél erős és ne keresd! Tiltsd mindenhonnan!

2021. márc. 9. 10:50
 9/17 anonim ***** válasza:
82%
Szakítottál, továbbiakban semmi közöd hozzá. Oda megy ahova akar, azzal akivel szeretne.
2021. márc. 9. 10:56
 10/17 anonim ***** válasza:
61%

Ez már annyira unalmas és pocsék felfogás, hogy "jajjj nem hittem volna , hogy ő ilyen hamar túllép rajtam.."

Basszus még is mi a francra várjon valaki?

Nincs kötelező gyászidőszak meg hasonló nem kell senkit megsiratni,

Ha pedig találsz valakit akivel jól érzed magad még is mire várnál?

2021. márc. 9. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!