Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mással láttam az exem!?
Tegnap a városból hazajövet láttam meg az exem egy másik csajjal. Hirtelen fel se fogta az agyam, amit a szemem látott, sokkoló volt látni őt mással, nem tagadom. 2 hónapja szakítottunk, nem gondoltam volna, hogy ő ilyen hamar túllép, főleg a tegnapi nap miatt én még nagyon nem állok készen a továbblépésre. Ami miatt viszont még nagyon mellbevágott a helyzet, hogy arra a helyre vitte a csajt, amit én mutattam meg neki és velem volt ott életében először.
Ebben a helyzetben mit tegyek? Keressem fel, írjak neki egy sms-t? Nyilván nem fogom megemlíteni, hogy mással láttam.
Ha a szakítás után mindketten tettetek kísérletet, hogy beszéljetek a másikkal, de nem jött össze a dolog, az nem véletlenül volt.
Szerintem te még a régi szép emlékekhez ragaszkodsz, de ha szakítottatok, akkor fölöslegesen. Ilyen döntést nem viccből hoz az az ember, hanem azért, mert nem működik a kapcsolat. Ha most összejönnétek, ugyanúgy nem működne.
Inkább lépj te is tovább, keress olyat, akivel boldog tudsz lenni.
Ne tegyél semmit!!
Én is átérzem mi van most benned. Mi majd fél éve szakítottunk már, nagyon csúnyán bánt velem a szakításunk előtt és nem bírtam tovább, hiába szerettem nagyon-nagyon. Pikk-pakk túllépett rajtam, nemsokat jelentettem neki, így utólag látom azokat a pillanatokat is amikor feltűnhetett volna ha nem vakít el a szerelem.
Csak magadat aláznád meg. Legyél erős és ne keresd! Tiltsd mindenhonnan!
Ez már annyira unalmas és pocsék felfogás, hogy "jajjj nem hittem volna , hogy ő ilyen hamar túllép rajtam.."
Basszus még is mi a francra várjon valaki?
Nincs kötelező gyászidőszak meg hasonló nem kell senkit megsiratni,
Ha pedig találsz valakit akivel jól érzed magad még is mire várnál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!