Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mással láttam az exem!?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mással láttam az exem!?

Figyelt kérdés

Tegnap a városból hazajövet láttam meg az exem egy másik csajjal. Hirtelen fel se fogta az agyam, amit a szemem látott, sokkoló volt látni őt mással, nem tagadom. 2 hónapja szakítottunk, nem gondoltam volna, hogy ő ilyen hamar túllép, főleg a tegnapi nap miatt én még nagyon nem állok készen a továbblépésre. Ami miatt viszont még nagyon mellbevágott a helyzet, hogy arra a helyre vitte a csajt, amit én mutattam meg neki és velem volt ott életében először.

Ebben a helyzetben mit tegyek? Keressem fel, írjak neki egy sms-t? Nyilván nem fogom megemlíteni, hogy mással láttam.

2021. márc. 9. 10:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem felesleges keresni, továbblépett, neked is fel kellene dolgozni a szakítást.
2021. márc. 9. 12:14
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Hagyjad békén.
2021. márc. 9. 12:23
 13/17 anonim ***** válasza:
73%

Ertheto, hogy kiborulsz ettol. Ertheto, ha magadban visitani vagy olni tudnal.

De az mar teljes keptelenseg, hogy barmit is szamon kerj. Ha pedig most irsz, az neked rosszabb, neki maximum beleronditasz kicsit a napjaba.

2021. márc. 9. 14:32
 14/17 anonim ***** válasza:
58%

Hagyd békén, ő jól érzi magát.

Neked is azt kéne tenned. A kapcsolatnak vége. Ahogy írják is "mire várna, meddig"

Te inkább féltékeny vagy arra, hogy ő jól érzi magát talált valakit te meg kínlódsz.

2021. márc. 9. 15:02
 15/17 anonim ***** válasza:
83%

Ezeket mondani nagyon könnyű! Meg aki a másik oldalon van igen, ilyen jól érzi magát, hogy megszabadult és jöhet a friss, az új! De akit úgy hagytak el hogy szeretett, annak gyötrelmesek ezek a pillanatok!

Voltam én is mindkét helyzetben, teljesen más úgy kilépni egy kapcsolatból ha már nem szeretsz, és úgy elveszteni valakit hogy még nagyon szereted! Az utóbbinak nemhogy nem lesz másnap valaki új, de el se tudja képzelni hogy valaki felérhet az exéhez, hogy másnak fogja a kezét, hogy más csókolja... emiatt nem kéne így leszólni valakit. Remélem az is lesz ilyen helyzetben, a másik oldalon aki hibáztatja az érzései miatt!

2021. márc. 9. 15:27
 16/17 anonim ***** válasza:
60%
Oszinten mit akarsz neki irni?
2021. márc. 9. 15:58
 17/17 A kérdező kommentje:

Teljesen igazad van, nekem ő volt a második komoly kapcsolatom, az elsőnél megcsalt az exem, felüdülés volt megszabadulni tőle, de vele teljesen más volt a helyzet, a szakításnál együtt sírtunk. Nekem nagyon fájt, úgy tűnt, neki is, de a tegnapi nap nem ezt bizonyította. 2 hónapja még engem csókolgatott, ölelgetett, de ő most már másik lánnyal teszi ezt meg.

2021. márc. 9. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!