Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Jogos szakítóok, hogy azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos szakítóok, hogy azért szakítottak velem, mert a munkám miatt hétvégén és délután is kell dolgoznom?

Figyelt kérdés
2021. aug. 24. 13:04
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
93%
Az általad felsorolt munkák több mint felénél vannak szabad hétvégék (mondjuk minden második) illetve ahogy írták, amikor hétvégén dolgozol, hét közben kapsz két szabadnapot és a délutánt akkor együtt lehet tölteni. Mindazonáltal én is azt mondom, hogy minden attól függ, kinek mi fér bele.
2021. aug. 24. 14:44
 22/29 anonim ***** válasza:
85%

Te az "ecceri balf@sz melós" lennèl?

Azt vàgod hogy 24 óra egy nap?

2021. aug. 24. 14:48
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Biztos lejárt a műszak , jött negativkodni
2021. aug. 24. 14:52
 24/29 anonim ***** válasza:
85%
Szakításban szerintem nincs olyan hogy jogos vagy nem jogos ok. Minden ok lehet jogos, ami az adott félnek nem fér bele az életébe, értékrendjébe. ÉN pl magamról tudom, hogy nem tudnék kapcsolatban lenni egy kamionossal, mert számomra az nem fér bele, hogy hetekig távol van. Másnak meg nincs ezzel problémája. Neki nyilván ez a munkarend nem volt megfelelő, számára kevés volt az együtt töltött idő. Ha innen nézzük, természetesen jogosan szakított.
2021. aug. 24. 17:01
 25/29 anonim ***** válasza:
89%
Számára jogos volt, ezen van a hangsúly.
2021. aug. 24. 21:09
 26/29 anonim ***** válasza:
76%

Nekem az anyám, és a férjem is eü dolgozó. Kötelező nekik havi 2 szabad hétvégét biztosítani.

A többi héten meg kapnak szabadnapot hétköznap.

Nekem ezzel semmi bajom, de biztos számít, hogy így nőttem fel.

2021. aug. 25. 11:02
 27/29 Noren1989 ***** válasza:
92%

Nos, ha nem tudsz a pároddal minőségi időt tölteni, akkor mi értelme a párkapcsolatnak?

Hazamész, beszéltek 10 percet, lefürdesz, elalszol...

2021. aug. 25. 12:08
 28/29 anonim ***** válasza:
60%

Vállalj kevesebb munkát,ne legyél ennyire karrierista és kész.

Nem gondolod hogy fos ha egész héten és hétvégén is dolgozol egész nap és este mész haza jóesetben? Ha a munkád kötelez egész hétre akkor ott kell hagyni!

Ez még az egészségedre is káros hogy mindíg dolgozol.

2021. aug. 26. 07:07
 29/29 anonim ***** válasza:
100%

Nincs olyan, hogy kevesebb munkát vállalsz, a szabad hétvégékről meg annyit, hogy gyorsétteremben dolgozok, tavaly július óta nem volt egy kva szabad péntek vagy szombat estém sem.

Engem is elhagyott a párom emiatt, megértem, de nem sajnálom a dolgot.

2021. szept. 5. 04:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!