Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lánybúcsú meddig szokott tartani ha pl délután 2kor kezdődik?
Figyelt kérdés
2021. jún. 18. 13:26
3/11 anonim válasza:
Amíg van gumi és bírja a dancing bear csávó a farokcsóválást.
4/11 anonim válasza:
teljes mértékben egyénfüggő.
vannak, akik péntek délután 2-kor kezdik és vasárnap este jönnek haza.
5/11 anonim válasza:
Nekem egy teljes hétvégés, lovas túrás barátnős lanybúcsúm lesz.
Nem tudom te ki vagy történetben, de ha a vőlegény akkor kérdezd meg a mennyasszonyod barátnőit, hogy mit terveznek és meddig.
Ha te vagy aki szervezi, akkor kérdezd meg a mennyasszonyt, hogy neki milyen elképzelései vannak, mit szeretne és hogyan.
Ha te vagy a mennyasszony és úgy érzed unatkozni fogsz akkor vagy készülj B tervvel, vagy sűrű bocsánatkérések közepette távozz a helyszínről.
6/11 anonim válasza:
Attól függ, milyen típusú buli. Ha ilyen dizsis-bulis, akkor másnap hajnalig is bőven, vagy akár több napos is lehet, ha ilyen utazós esemény. Ha ilyen helyben elmegyünk vacsizni, spa-ba, lazulós, akkor meg nyilván attól függ, hogy van-e ottalvós csevegéses része a dolognak, ha nincs, akkor meg ki meddig ér rá. Szóval kora estétől 3 nappal később mittudoménhányig bármikor vége lehet, a jellegtől függ inkább.
7/11 anonim válasza:
Ha párok is lesznek, akkor úgy szokott lenni (bár csak 1-2 esküvőn voltam), hogy reggel 5-6-ig. Addig a párok el tudnak menni aludni, vagy orgiázni, drogozni, cigizni, piálni, könyvet olvasni.
8/11 A kérdező kommentje:
Én a menyasszony egyik barátnője vagyok.
Hely lett bérelve, nem megyünk discoba.
Az nagy bunkóság lenne ha én 10-11 fele lelépnék?
2021. jún. 18. 15:00
9/11 anonim válasza:
Ha van rá jó indokod, nem az. Ha ilyen "ennyi már elég volt belőletek, netflixet akarok nézni otthon", az kicsit az, mert ez mégiscsak egyszeri alkalom.
10/11 anonim válasza:
Azért azt tegyük hozzá, nincs minden meghívottal olyan közeli viszonyban a menyasszony, illetve bizonyos búcsúk gyakran egy kisebb összeszokott kör igényeire vannak szabva (a mellékszereplők meg kezdenek magukkal, amit tudnak). Annak nincs túl sok értelme, hogy félhullaként ott lézengj hajnal 5-ig, csak mert a menyasszony is. A korrektség kedvéért ilyenkor lehet előre jelezni, hogy te eddig vagy addig maradnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!