Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Délben van a ceremónia,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Délben van a ceremónia, hogyan tovább aztán?

Figyelt kérdés

A polgárival és templomival szerintem végzünk kb. délután 2-re, aztán max. 1-2 óra fotózás (vagy annyi se, hogy a vendégeket ne tartsuk fel).

3-4 óra felé már az étteremben is vagyunk. Büfé jellegű vacsora lenne, tehát mindenki magának szed, így a vacsoraidő is rövidnek és korainak tűnik, kb. 5 órára már mindenki jóllakott. Hogyan tovább? Kevés esküvőn voltam, de ott este 7 előtt nem igazán kezdődött a vacsora. Itt van délután 4 üres óra amit valahogy ki kellene tölteni. Van ötletetek, hogy szervezzük át? Ja, és kb. 30 emberről van szó.

2012. jún. 7. 13:26
 1/7 anonim ***** válasza:
31%

miért van olyan korán az esküvő?

sokkal később szokott lenni

2012. jún. 7. 13:32
 2/7 anonim ***** válasza:
50%
Ezt nagyon nem tudod átszervezni ha már le vannak foglalva az időpontok. Tényleg nagyon korán van minden. Mindenképpen kell majd még egy étkezés, ha hajnalig tartó bulit szeretnél.
2012. jún. 7. 14:02
 3/7 A kérdező kommentje:

Nem is egy extra étkezéssel van a gond, hanem a köztes programmal. A vendégek nagyrésze ráadásul kisgyermekes család. Az meg milyen már,hogy délután 4-kor, fényes nappal kezdődik a mulatság, és kb. este 8-ig tart?

Fél óránként vannak esküvők, másnak is van ilyen korán előttünk is és utánunk is, tehát ez másnak hogyhogy nem probléma?

2012. jún. 7. 14:17
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem muszáj hajnalig tartania a lagzinak, lehet csak éjfélig. A mi esküvőnk 5-kor kezdődik, de csak hajnali 2-3-ig tervezzük a lagzit 40 emberrel.
2012. jún. 7. 14:22
 5/7 anonim ***** válasza:
A polgári nekünk is 1-kor volt, de az csak egy 2 tanús dolog volt, utána étteremmel. Viszont lesz egy lagzink is ahol a szertartás fél 6kor kezdődik, a vacsi meg fél 8kor.
2012. jún. 7. 14:40
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát akkor 5 órára jóllaknak, utána meg beszélgetnek, táncolnak, ameddig jólesik, aztán vége. Sehol nincs törvénybe fektetve, hogy mondjuk egy 10 órás rendezvénynek du. 4-től hajnal 2-ig kell tartania, nem déltől tízig. Pláne ha kisgyerekesek is vannak, pont ideális.
2012. jún. 8. 04:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem sokat befolyásol az, hogy mikor van a vacsi. A hagyományos esküvőknél az húzza el az időt, mire mindenkinek kiviszik a kaját, minden fogás között eltelik fél óra kb, így alapból kicsit vontatottabb úgymond az egész. Én nem nagyon szervezném át, max egy órával raknám későbbre. A fotózásra legyen bőven időtök! :)
2012. jún. 8. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!