Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az eskuvoi ceremonia meg a utana leve lagzi hogy zajlik le az egesz?
Láttál már filmeket? Voltál már valakinek az esküvőjén a családban?
Úgy zajlik.
Egyébként előbb a polgári esküvő utána az egyházi aztán pedig vacsora ott ahová szervezitek.
Fényképeszkedni vacsora előtt szokás menni.
A nászajándékot meg éjfélkor a menyasszony táncnál adják át. Nem kell nagy dolgokra gondolni.
De ne is haragudj borzalmasan gépelsz. legközelebb ha írsz mielőtt mentesz olvasd el.
Szia!
Minél előbb foglald le a helyszínt, ahová szeretnétek vacsorázni menni, és a zenekart. A polgármesteri hivatalba úgy tudom fél évvel előtte kell bejelentkezni, előbb nem lehet. Ezért kell előre a többit, és reménykedni, hogy sikerül a hivatalba is megszereni a kívánt napot. (fordítva nem jó, mert fél évvel az esküvő előtt nem biztos hogy találtok jó zenekart, helyet stb). Aztán ha megvan a hivatalba az időpont (óra, perc) el lehet menni a templomba és ott is időpontot kérni. lefoglalod a ruhádat, cukrászdával egyeztetni a rendelést. Ha sok rokonmessziről jön, akkor érdemes szobát foglalni (valami kis olcsót). A meghívó osztogatást érdemes időben elkezdeni, hogy végig érjetek a rokonságon (utolsó 2 hétben nemm illik meghívót átadni). Az esküvő előtti héten mindeknit felhívni, hogy ki aki eljön.
Remélem minden tleírtam, de szerintem ha veszel pár esküvős újságot, abban mindig írnak jó ötleteket!
utolsó vagyok
nálunk a fényképezkedés délelőt volt, a kikérő előtt.
köszönöm azoknak akik nem a helyes írást nézték hanem azt amit szeretem volna...
Ja amúgy meg az elsőnek, filmeket láttam csak tudja a filmek csak filmek is maradnak mindig, szép mese. A valóság más. Esküvőn meg kb. 10 évesen voltam utoljára.
A harmadiknak ja meg az elsőnek is... én úgy tudtam, hogy ez az oldal tanácsokra van, nem pedig arra hogy az embert kritizálják. Nem véletlenül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!