Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Az eskuvoi ceremonia meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az eskuvoi ceremonia meg a utana leve lagzi hogy zajlik le az egesz?

Figyelt kérdés
Mivel fogalmam sincs rola, most jegyeztek el es jovo ienkora szeretnek az eskuvot a paromal csak nemtudok esmit mit hogyan kel csinalni. Az anyukamnak csak kis csaladi eskuvojuk volt utana meg otthon naluk vagyora.. semi komoly, de nekunk viszot kb. 60 fos lesz vagy lehet hogy tobb vagy kevesebb...
2009. júl. 28. 13:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Igazából úgy zajlik,ahogy a pár szeretné. Sok féle szokás van. Nekünk most lesz egy hónap múlva. Nálunk a forgatókönyv: reggel kelés, a párom megy haza az anyukájához öltözni (már saját házban lakunk, és nem akartuk, hogy ő az egyik szobában, én meg a másikban öltözünk). Én neki indulok a fordrásznak, kozmetikusnak. Ha hazaértem a koszorúslányaim felöltöztetnek, jön értem az autó, elvisz a párom anyukájának házához. Ott lát meg először. Ott eltöltünk kb. 20 percet, onnan megyünk fotózni a parkba, a parkból pedig a városházára. Onnan a templomba, majd a lagzi helyszínére. Hát kb. De tényleg úgy van, hogy ki ahogy akarja. Van, aki a szertartások után meg el fotózni, mert azt akarja, hogy a párja, tényleg csak az oltár előtt lássa meg. Ez nekem is tetszett volna, csak későn vannak a szertartások, és utána már nem lehet. Van ahol van lánykikérő, van ahol nincs. Nálunk sem lesz. Ja és nem feltétlenül kell vőfély, ha van egy talpraesettebb, hangosabb barát, ő is el tudja navigálni a vendégeket.
2009. júl. 29. 11:17
 12/12 anonim ***** válasza:
ELőző vagyok. Ja, a polgárira akkor érdemes jóval hamarabb bejelentkezni, ha nagy városban laksz. Ott ugye több az esküvő. Itt nálunk (közepes város) elég volt 3 hónappal előre bejelentkezni. Viszont ha lesz templomi arra ügyelj, hogy járnotok kell jegyesoktatásra, amit jobb, ha már az elején letudtok, ne az utolsó hetekre maradjon. Az általában 4-5 alkalom. Bemész az adott plébániára, és ott megmondja pap, hogy mikor kezdődik a "tanfolyam"!
2009. júl. 29. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!