Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos szakítóok, hogy azért szakítottak velem, mert a munkám miatt hétvégén és délután is kell dolgoznom?
Figyelt kérdés
2021. aug. 24. 13:04
11/29 A kérdező kommentje:
Egy recepcióssal?
2021. aug. 24. 13:31
12/29 A kérdező kommentje:
Kamionossal? Pilótával/stewardesszel?
2021. aug. 24. 13:33
13/29 anonim válasza:
Persze, hogy jogos. Ha nem tud szamara megfelelo mennyisegu idot veled eltolteni, akkor miert gondolod azt, hogy jogtalan lenne? Keress te is muszakozo not, vagy egy masik allast, ami kompatibilis a masik beosztasaval. Miert mit gondoltal, hogyan lett volna ebbol kozos elet?
15/29 anonim válasza:
Nem azt mondtuk, hogy akkor nem lehet párkapcsolatod, csak azt, hogy ha ezt a lányt zavarta az időbeosztásod, akkor jogos, hogy emiatt szakított veled. Olyat keress, akinél ez nem akkora gond. Nyilván nem te vagy az egyetlen, aki nem hétfőtől péntekig 8 és 4 között dolgozik fixen és lesz akit ez nem fog zavarni, de fogadd el, hogy másnak meg ez lehet probléma.
16/29 anonim válasza:
Olyan párt kell találnod, akivel ezt meg tudjátok oldani. Én több foglalkozásról mondtam le a gyerekem miatt, esélytelen, hogy karácsonykor, vagy délután ne legyek vele.. mondjuk én egyedül vagyok vele, de párkapcsolatnál is fontos az ilyesmi. A karrieristáknál is ezzel van a baj, nem csak azzal, aki a hagyományos munkaórát dolgozza le.
17/29 anonim válasza:
Nem jogos a szakítás, mert ez csupán csak kifogás volt. Ha tudta, hogy neked ilyen a munkád, akkor ezzel számolt.
Vannak olyan munkakörök, ahol éjjel és hétvégén is kel ldolgozni. Szóval, ha valaki úgy ismerkedik meg a másikkal, hogy tudja a munkáját, akkor ezzel is tisztában kell lennie. Én azt gondolom, ebben az esetben nem jogos a szakítás és csak egy kifogást talált, hogy szakítani tudjon.
18/29 anonim válasza:
Valóban félreérettél minket. Nem azt írtuk,hogy gáz,mert ilyen helyen dolgozol. Akkor senkinek ne legyen kapcsolata ,aki hétvégén is dolgozik ? Nálunk ez olyan volt,hogy én dolgoztam hétvégén, de így 2 hétköznap nem. És amikor ő végzett, együtt töltöttük a délutánt. Ha nem lett volna ennyi elég neki,akkor nem marad velem
19/29 anonim válasza:
Mi az, hogy jogos ok? Bármi olyan miatt szakíthat, amit ő nem tud elfogadni. Attól, hogy te nem érzed jogosnak, ez nem változik.
Igen, egy olyan munkarend, ami miatt gyakorlatilag nulla a közös időtök teljesen jó ok.
20/29 anonim válasza:
Nem, ez csak kifogás mert nem szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!