Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem lenne baj szerintetek ha csak ugy meglepnem baratomat vagy hogy megjelennek naluk? 100kmre lakunk egymastol igyis es most itthon vagyok egesz delutan semmit nemtudok csinalni. Holnapra volt megbeszelve bar nemszereti a meglepiket
"a tesoja meg annak a baratja ott vannak naluk ezert lehet pofatlansag"
Igen, pofátlanság váratlanul beállítani, főleg így hogy 100 km-re laktok el tudom képzelni mennyire lehet komoly kapcsolat. Biztos vagyok benne, hogy az anyja is kiakadna.
Most komolyan 20 évesen nem bírsz várni egy napot?
Én is olyan típus vagyok, hogy nem szeretem a meglepetés találkozókat, szóval magamból kiindulva ne menj!
Én szeretek rákészülni a randikra, pl. borotválkozom előtte, vagy veszek valamit esetleg, rendbe teszem a szobámat, stb, lehet, ő is ilyen, ráadásul vendégek is vannak nála..
Nagyon nem jó ötlet. Lehet, más dolguk van. Ráaadásul nem egyedül él. Anyukáját ne hozd már ilyen kellemetlen helyzetbe.
#2: MINDENKÉPPEN pofátlanság lenne.
Szerintem ebben az esetben, az anyukája érezné kellemetlenül magát. Lehet hogy épp nincs kitakarítva, nincs elég kaja, nem főzött, kupi van ilyesmi. Lehet a baratodat ezek annyira nem érdekelnék de a nők ilyenek. Anyám is ilyen:D
Többször volt hogy a tesóm nem szólt hogy jön a barátnője. Ne az zavarta hogy amúgy jött a csaj, hanem hogy nem úgy készült kajával stb. A nők többsegeben azért figyelnek erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!