Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek, ha valaki valik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek, ha valaki valik vagy szakit es maris kapcsolatban van, az nem lesz hosszutavu?

Figyelt kérdés
Erdekel egy ferfi miatt, most valik, de mar kepben volt az uj no, csak lebukott, most nem volt hova mennie, es a novel van. Ilyen esetben, ha egy hazassag mar nem is volt olyan jo, akkor is meg kell emeszteni, hogy egy eletszakasz lejar, nem? Es ilyenkor az uj no akkor van mellette mikor kaosz es zurzavar van. volt egy hasonlo esetem nekem is, mikor a ferfi valt akkor ismertem meg mellettem siratta az eletet es mikor helyre pattant megcsalt es az uj no van eljegyezve. Ilyenkor mindig az uj ugrodesza? valas vagy szakitas eseten is?
2021. aug. 22. 13:18
 1/4 anonim ***** válasza:
95%
Ez igazából kettőjükön fog múlni. Bármi lehet belőle.
2021. aug. 22. 13:20
 2/4 anonim ***** válasza:
74%

Rendkivul gyakori igen.

Hogy elhagynak csaladot csapot papot látszólag egy nőért. Aztan ha helyreállnak, nem az a nő, hanem a kövi nő lesz csak az uj feleség vagy komolyabb kapcs.

2021. aug. 22. 13:21
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ezek az emberek érzelmileg már rég leváltak az előző partnerről. Ha ezzel nincs tisztában az előző partner, az egyben indokolja is azt, hogy miért lett vége a kapcsolatnak. Bocs, de azért nem nehéz meglátni, ha valakiben elmúltak az érzelmek, feltéve ha foglalkozol vele.
2021. aug. 22. 13:38
 4/4 anonim ***** válasza:
50%
Rövid távú lesz, mert még az előzőből sem tanult semmit sem.
2021. aug. 22. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!