Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszútávú kapcsolat zártával hogyan tovább?
Figyelt kérdés
25 körül járok és egy hosszú kapcsolatomnak lett vége (6 év). Bennem van az az érzés, hogy minden amit felépítettem, az most összedőlt és elölről kell kezdenem. Ti hogy birkóztatok meg ezzel? Egy kis biztatást várnék, vagy tapasztalatot, hogy lesz másik nagy Ő.2017. febr. 16. 11:02
1/7 anonim válasza:
Nekem az első kapcsolatom 7 évig tartott. 22 éves voltam. Most 31 vagyok. Jöttek mentek a kapcsolatok (na nem olyan sok ;)) de tapasztaltabb lettem. Most 5 éve vagyok komoly párkapcsolatban. Azt tudom mondani az élet megy tovább. Ismerkedj de ésszel, és ne add oda magad bárkinek aki teszi a szépet. Előfordulhat hogy ér pár csalódás, de az ismerkedés már csak ezzel jár, ez nem feltétlenül rossz. Használd ki az egyedüllétet, abból is sokat lehet tanulni. Fiatal vagy, nincs miért izgulnod.
2/7 anonim válasza:
25 évesen egyáltalán nem kell ettől kétségbeesned. Kicsit legyél egyedül, építgesd fel magad, foglalkozz a hobbiddal, járj edzeni, barátok, tűzz ki és valósíts meg új célokat. Ha rendben leszel magaddal, akkor jöhet egy igazi, aki tényleg tartós lehet.
Persze most elég sz.r azt megemészteni hogy 7 év ment füstbe. Tudom, én 40 évesen vagyok túl egy szakításon, egy szintén 7 éves kapcsolatból.
megmondom őszintén, néha érzem azt hogy öreg vagyok már ehhez, az újrakezdéshez. De ez csak ritkán talál meg szerencsére. De 25 évesen még semmiről nem vagy lemaradva!
3/7 anonim válasza:
"Kicsit legyél egyedül,"
bocs, ezt úgy értettem, ne ugorj fejest egy újabb kapcsolatba meggondolatlanul, még fel nem folgozott múlttal..
4/7 A kérdező kommentje:
Igen, terveztem egyedül létet :) nem akarnék mást arra használni, hogy simogassa a hátam, amíg össze nem szedem magam.
2017. febr. 16. 11:33
5/7 anonim válasza:
15 éves kapcsolat után is lett másik nagy ő. A kettő közötti időszakot meg sok alkohollal és gyógyk.rással simán át lehetett vészelni!
6/7 A kérdező kommentje:
15 év az rengeteg! Mennyi idő volt összeszedned magad? Mikor találtál új párt?
2017. febr. 16. 11:46
7/7 anonim válasza:
#6: Kb. 3 év volt szar. Én szerettem még akkor is, de a gyerekek miatt volt a legrosszabb ... 4 év múlva lett új párom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!