Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Párom nem hajlandó elengedni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom nem hajlandó elengedni, azzal ijesztget, hogy kárt tesz magában. Mit tehetek így?

Figyelt kérdés

1 hónapja szakítottunk, azóta rendszeresen hív, sms-eket küld, hogy mennyire hiányzom neki és, hogy öngyilkos lesz nélkülem, az úthenger elé fog állni meg hasonlók (építkezéseken dolgozik).

Én ezt már kezdem nagyon nehezen viselni idegileg, régebben összesen nem kaptam tőle ennyi hívást, mint most. Ti mit tennétek a helyemben? 23L

2021. aug. 17. 23:07
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
5%
14-es vagyok, utólag természetesen kiderült, hogy 12-es válaszoló férfi. Meg sem lepődök, a nők képtelenek empátiára, kis nárcisztikusok.
2021. aug. 18. 01:14
 22/28 anonim ***** válasza:
85%

21-es és 14

12-es Hülye, nem férfi és az, aki nem lesz lábtörlő érzelmi zsarolástól, az nem nárcisztikus. Mindenki kénytelen elfogadni, hogy ha a másik azt mondja vége! Ez nem alku kérdése, és nagyon nem kell körbenyalni az illető megtört lelkét, nyilván nem azért szakítottak vele, mert ártatlan volt.

2021. aug. 18. 01:51
 23/28 anonim ***** válasza:
91%
Miért ne támogathatná egy barátja? Miért az exének kellene simoganti a lelkét? Szerintem a szakítás után semmi ilyen felelősségel nem tartozik egyik fél a másik iránt. A vége azt jelenti, hogy vége van, és nem tartozik bele 3 hónap rehabilitáció! Arra vannak a szakemberek!
2021. aug. 18. 01:53
 24/28 anonim ***** válasza:
90%

Felejtsd el. Nem fog öngyilkos lenni. Viszont elég veszélyessé válhat, mert rögeszmés.

Ne válaszolj neki.

2021. aug. 18. 03:01
 25/28 anonim ***** válasza:
92%

15-ös!

Ha vége, akkor vége.

Mindkét félnek magánügyévé válik, hogy ezt hogyan dolgozza fel.

Intelligens ember belátja, hogy nincs többet esélye, tudomásul

veszi és feldolgozza.

Nem zaklatja az exét.

Ugyanis, amit már ő művel, az lassan a Btk-ba ütköző zaklatás,mert kéretlenül hívogatja, kéretlenül írkál neki, nyomást akar rá gyakorolni érzelmi zsarolással.

Ez már nem játék.

Érdketelen, hogy ő most szenved, mert szakítottak vele. Dolgozza fel.

Igen, a nő szempontjait nézik a válaszolók, mert ő tette fel a kérdést, hogy mit tegyen, hogy ezt a másik abbafejezze.

2021. aug. 18. 03:06
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
#14-15 Szerintem a te helyzeted más volt, mert nem fenyegetted meg azért, hogy veled maradjon. Te legfeljebb önveszélyes voltál. A kérdező exe közveszélyes, ezért szerintem veled tartani a kapcsolatot nem volt annyira "veszélyes", mint egy zsarolóval.
2021. aug. 18. 03:07
 27/28 anonim ***** válasza:
55%

1. feljelenteném zaklatás miatt

2. letiltanám mindenhonnan

Az ilyen agyhalottak szoktak idővel megjelenni a másik munkahelyén vagy lépnek fel tettleg az exük / új párja ellen.

2021. aug. 19. 14:48
 28/28 anonim ***** válasza:
'De idővel befogja látni, hogy mekkora hülyeséget is csinált, meg mennyire nem volt helyes, hogy öngyilkossággal zavarja.' - hogyne, vagy annyira felhergeli magát, hogy kinyírja az exét.
2021. aug. 19. 14:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!