Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet feldolgozni ha valakit szerettek ragaszkodtok hozzá, és ő is hozzátok mert nem akarjárok egymást elengedni. De mégse tudtok kapcsolatban együtt lenni mert az nem működött.?
El tudtok beszélgetni, hülyülni, mikor találkoztok minden jó. Hiányoljátok egymást.
De mikor az úrakezdésről van szó, a múltbeli sérelmek miatt ott van az a bizonyos fékpedál. És nem juttok egyről a kettőre. Együtt akarnátok lenni meg nem is.
Vagy volt már ilyenre példa hogy újrakezdés lett ilyenből és tartós kapcsolat lett?
7 évig alkottunk egy párt. Az elején minden szuper volt, majd jött egy félrelépés . Azt még el tudtuk engedni, sőt jót is tett a kapcsolatunknak , mert újra egymásra találtunk. Nem sokkal később ismét előjöttek a problémák. Teljesen más elképzelésünk volt a jövőt illetően, sokmindenben nem értettünk egyet, ő pedig érzelmi zsarolással próbálta elérni nálam a céljait. Meguntam és már nem bírtam több energiát fektetni a kapcsolatba, ő meg máshol kereste a boldogságot ismét .
Mi is ragaszkodtunk egymáshoz , próbáltunk barátok maradni , de nem ment . Nem bírtam elnézni , hogy havonta más nőkkel jelenik meg , közben nekem meg előadta , hogy mennyire megviselte a szakítás és teljesen össze van törve . Megbeszéltük , hogy ennek így nincs értelme , ennyi jutott nekünk .A félreértések és a mihamarabbi továbblépés érdekében teljesen kizártam az életemből.
Ha valami nem megy, azt nem kell erőltetni pláne többször , egymás után. Ha tényleg jól érzitek magatokat egymással és nem lesztek féltékenyek a másik kapcsolatára , akkor simán működhet a barátság . De akkor tényleg le kell zárni teljesen a dolgot . Az ismerőseim körében is van erre nem egy példa , hogy szerelmes párként nem működtek együtt , viszont barátnak tökéletesek .
Rajtatok múlik.A szerelem és a jó kommunikáció sok mindenen át tud lendíteni. Ha mindkettenkomolyan akarjátok.
Mit tanácsolnál egy barátodnak, ha ő lenne a te helyzetedben? Ha olyan súlyosak a problémák, mint az előttem kommentelőknél, engedd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!